AK Parti'nin Ankara anketinden Mansur Yavaş çıktı!

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım tüm hızıyla sürerken AK Parti'nin Ankara adayı da belli oldu. Ankara'da Mansur Yavaş'ın karşısına rakip olarak Keçiören'in AK Partili Belediye Başkanı Turgut Altınok'u aday gösteren AK Parti'ye kötü haber son anket sonuçlarından geldi.

Dün ATO Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 48 ildeki belediye başkan adaylarını duyurmuştu.

Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için de Keçiören'in AK Partili Belediye Başkanı Turgut Altınok'un ismini açıklamıştı.

CHP ise Ankara'da yerel seçimlere Başkent'in mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile gireceğini duyurmuştu.

Gazeteci ve yazar Deniz Zeyrek Fox TV'de yayınlanan Çalar Saat programında Ankara'da AK Parti tarafından yaptırılan son "memnuniyet anketi"nin sonuçlarını açıkladı.

Zeyrek'in canlı yayında aktardığı bilgilere göre AK Parti'nin Ankara'da yaptırdığı "memnuniyet anketi"nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik memnuniyet yüzdesi %64 çıktı.

 

Anketin Ankara'da 16 bin seçmenle yapıldığını belirten Deniz Zeyrek, anket sonuçlarında Mansur Yavaş'tan memnun olanların oranının yüzde 64, Mansur Yavaş'a oy verir misiniz sorusuna evet yanıtını verenlerin ise yüzde 55 olduğunu söyledi.