Fatih Portakal'dan Erdoğan'a çok sert ''çapulcu'' yanıtı

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a çok sert ''çapulcu'' yanıtı
Güncelleme:

Gazeteci Fatih Portakal, dün gerçekleştirilen 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması sırasında yaptığı konuşmada "Eğitim öğretim mimarı mısınız yoksa çapulcu musunuz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok konuşulacak sert bir yanıt verdi.

Gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğretmen atama programında, öğretmenlere yönelik “Eğitim öğretim mimarı mısınız yoksa çapulcu musunuz?” ifadeleri üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Fatih Portakal “Sesini yükselten herkesi çapulcu veya terörist olarak nitelendiriyor.” ifadelerini kullandığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bir kere bile biz nerede hata yapıyoruz sorusunu sormadıklari için, sesini yükselten herkesi çapulcu veya terorist olarak nitelendiriyor. Bi sor o soruyu! Bi sor!”

fatih portakal'dan cumhurbaşkanı erdoğan'a çapulcu yanıtı

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Beştepe'de düzenlenen 20 bin sözleşmeli öğretmen atama töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı: 

“Tek umutlarını ülkemizde karabulutların çoğalmasına bağlayanlar bu müspet adımları içine sindiremiyorlar. Böyle meseleyi istismar edenlerden hicap duruyorum. Türkiye için hiçbir projeleri olmayanların boykot çağrısı tamamen art niyetli bir girişimdir. Bırakın artık boykotu nedir bunlar? Siz eğitim-öğretim mimarı mısınız, yoksa çapulcu olarak dolaşanlardan mısınız? Bize yavrularımızla haşır neşir olacak öğretmenler lazım. Caddelerde, sokaklarda dolaşanlar değil. Öğretmenlerimizin fitne teşebbüslerine prim vermeyeceklerini biliyorum.”