Gökçek: ''CHP'deki Atatürkçüler tasfiye edilecek''

Gökçek: ''CHP'deki Atatürkçüler tasfiye edilecek''

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'nin içerisindeki Atatürkçülerin

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Paralel Yapı'nın Amerika Birleşik Devletleri'nde de tıpkı Türkiye'de olduğu gibi tecrit edileceğini söyledi.

A Haber'da soruları yanıtlayan Gökçek, paralel yapının PKK ve Amerika'daki Ermeni lobisiyle kol kola olduğunu söyledi. Emniyet içindeki paralel yapı elemanlarının PKK'ya bilgi sızdırdığını iddia eden Gökçek'in bir diğer iddiasıyla CHP'yle ilgiliydi. Melih Gökçek, Atatürkçülerin CHP'den tasfiye edildiğini söyledi.

"ABD PARALEL YAPIYI TECRİT EDECEK"
Paralel yapı artık PKK ile kol kola, PYD ile kol kola. Amerika'da Türkiye aleyhtarı olan Ermeniler ile kol kola. Ve Amerika'da tabi, tabiri caiz ise rezil oldular. Beni en çok hayrete düşüren ne biliyor musunuz, Emre Uslu diye bir adam var, adından bile bahsetmek doğru değil, ben bugüne kadar bahsetmedim ama, kendi kendini rezil etti, gitti PKK'lılar ile bir arada.

Karalayabilmek, kötüleyebilmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar ama sonunda ne oldu, paralel yapı rezil oldu.

"PARALEL YAPI ABD'Yİ SOYUYOR"
ABD yönetimi, paralel yapıya karşı tavır mutlaka değiştirmek zorunda. Özellikle yeni bir suç duyurusu var bu konuda, suç duyurusu çok enteresan, 'Türkiye'de yapmak istediklerini Amerika'da yapmak istiyorlar' diyor.Okullardan muazzam para götürdüler, o götürdükleri paralar ile tabiri caiz ise Amerikan devletini soymaya başladılar. Bu da anlaşınca, arkasından ihbarlar başlayınca şimdi durumları çok daha kötü durumda. İnanıyorum ki kısa süre sonra nasıl Türkiye'de tecrit edildiyse paralel yapı, ABD'de de aynı şekilde olacak.

Kalkınma hızımız dün ilan edildi yüzde dört. Herkes 'düşecek, Türkiye'de anarşi var, Türkiye'de terör var, Türk ekonomisi battı, turistler gelmiyor' deniliyor ama buna karşılık inanılmaz gelir var. Yükselen bir Türkiye var ve bu yükselen Türkiye artık dünyada söz sahibi oldu, üstelik de dünya politikasında özellikle Müslümanlara yapılan eziyetler konusunda tavır koyan bir Türkiye var.

"PARALELCİLER PKK'YA BİLGİ VERİYOR"
Güneydoğu'da üzülerek söylüyorum, zaman zaman PKK'lılara, ihbarı verenler paralel polisler. Hatta Güneydoğu'da PKK'nın içerisinde Milli İstihbarat Teşkilatının, polisin değişik ajanları var. O ajanları vasıtasıyla bilgileri elde ediyorlar, ona göre hareket ediyorlar. Bunların listesini PKK'ya verdiler ve bu insanların infazına neden oldular. Devlete bağlı yani bize çalışan ajanların katline neden oldu. Kim yaptı bunu; paralel yapıdaki bazı polislerin ihbarı yaptı. Bu bir ihanet şebekesi.

"CHP ALEVİ PARTİSİNE DÖNDÜ"
Bir rivayete göre 62, bir rivayete göre 80 tane Alevi milletvekili var. Elbette Alevi milletvekili olacak, bundan daha doğal bir şey olamaz, tercih meselesi bu. Bir mezhepsel parti olmayı tercih etti artık CHP, bu kesin. Bir Alevi partisi haline geldi. Onun haricinde göstermelik Sayın Baykal gibi, Muharrem İnce gibi Alevi olmayan bir takım tipler de var. Ama onlara da dikkat edin tek tek tutuyorlar. Bu Alevi-Sünni çatışması bir süre daha devam edecek kendi içlerinde ve bir bölünmeye gidecek diye düşünüyorum.