Gürsel Tekin: ''Her şeyi para ve hırs uğruna feda ediyorlar''

Güncelleme:

CHP'li milletvekili Gürsel Tekin, 24 Haziran seçim çalışmaları için bugün İstanbul Sultangazi'deydi. Sultangazi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Tekin "Burada rant uğruna insanlık ayıbı yaşanıyor" dedi.

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren CHP'li Milletvekili Gürsel Tekin, bugün İstanbul'daydı. Sultangazi ilçesinde incelemelerde bulunan Tekin, ilçe halkının dertlerini dinledi.

Sultangazi'deki "kentsel dönüşüm" sıkıntılarını yerinde inceleyen Gürsel Tekin sosyal medyadan bu anları canlı olarak yayınladı.

Sosyal medya paylaşımlarında "Burası İstanbul Sultangazi. Yaşı küçüklerin çoğu astım hastası olmuş. Yaşlılar, engelliler toz yüzünden camlarını ve kapılarını açamadan evlerinin içinde yaşıyor. Rant sevdaları insanları canından ediyor" diyen Gürsel Tekin, kentsel dönüşümün Sultangazi'de ranta dönüştüğünü söyledi.

İlçe halkıyla da konuşan Tekin "Sultangazi’de kentsel dönüşümde, vatandaşın 275 metrekarelik yeri, 70 metrekareye düşmüş. Bir başka vatandaşımızın 150 metrekarelik yeri, 28 metrekareye düşmüş. Siz insanlarla alay mı ediyorsunuz? Hiç mi vicdanınız yok, hiç mi elinizi vicdanınıza koymuyorsunuz?" dedi.

Gürsel Tekin: ''Her şeyi para ve hırs uğruna feda ediyorlar'' - Resim : 1

Gürsel Tekin: ''Her şeyi para ve hırs uğruna feda ediyorlar'' - Resim : 2


 

Seçiniz...