İYİ Partili isim için olay iddia: İstifa edip o partinin başına mı geçecek ?

Güncelleme:

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun İYİ Parti'den istifa ederek Büyük Birlik Partisi'ne geçeceği ve Genel Başkan olacağına dair iddialar için canlı yayında dikkat çeken bir açıklama geldi.

Son dönemde CHP hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Yavuz Ağıralioğlu'nun, Meral Akşener tarafından görevden alınması Ankara kulislerinde en çok konuşulan konulardan birisi oldu. Korkusuz Gazetesi yazarı ce CHP eski milletvekili olan Barış Yarkadaş'tan Ağıralioğlu hakkında bomba bir kulis bilgisi geldi.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'A Takımı'nı değiştirmesi için Yarkadaş, İYİ Parti'nin Tansu Çiller'e önlem amaçlı ve yaptırılan araştırma sonuçları çerçevesinde merkeze konumlanmaya çalıştığını dile getirerek Akşener tarafından üstü çizilen, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanlığı'ndan alınan İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu hakkında bomba bir kulis bilgisi paylaştı.

Barış Yarkadaş, Yavuz Ağıralioğlu hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Ankara kulislerinde özellikle muhafazakar çevrelerde Yavuz Ağıralioğlu için "Acaba BBP'ye genel başkan olsa daha mı iyi olur, kendini daha iyi mi ifade eder? BBP'yi ayağa kaldırabilir mi?" şeklinde bir arayış vardı. Meral Akşener de bu duyduklarından rahatsız oldu. Son dönemde CHP'ye yönelik eleştirilerini de artırmış, Kılıçdaroğlu da ona cevap verilmemesini istemişti... Sanırım Kılıçdaroğlu ile Akşener bu konuyu konuşup hallettiler."