Karamollaoğlu, Meral Akşener ile görüştü

Karamollaoğlu, Meral Akşener ile görüştü
Güncelleme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i parti merkezinde ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i parti merkezinde ziyaret etti. Görüşme 17 dakika sürdü.

Görüşmenin ardından gazetecilerin açıklama yapıp yapmayacağına yönelik sorusu üzerine Karamollaoğlu, "Kısa görüşmelerin açıklaması olmaz. Doğru, gerçekten trafik yoğun. Allah yardım etsin. Bunların hepsi zaman içerisinde ortaya çıkacak." dedi.

Akşener, bugün yaptığı açıklamada adaylığını geri almayacağını söylemişti. Akşener, "Bir yıl evvel yola çıkmış ve her gittiği yerde yüz bin imza üzerinden adaylığını ilan etmiş bir kadın olarak, benim bu adaylığımı geri almam mümkün değildir. Ben nasıl başaracağıma inanarak ve her adımında kendini teraziye koyup tartarak yürüyen bir insansam, gerçekten milletimize güvenerek yola çıkmışsam aday olacak her arkadaşın buna riayet etmesinde fayda var. Ben 'adayım' diyorum, seçip seçmemek oraya gönderip göndermemek elbette de sizin kararınız olacak" demişti. 

KILIÇDAROĞLU İLE DE GÖRÜŞECEK

Karamollaoğlu görüşmenin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya gelecek. 

Meral Akşener'den ''Abdullah Gül'' kararı !Meral Akşener'den ''Abdullah Gül'' kararı !

 

AA