Kılıçdaroğlu iddialı konuştu: "Gömeceğim..."

Kılıçdaroğlu iddialı konuştu: "Gömeceğim..."

CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçim dolayısıyla Hatay'da vatandaşlara seslendi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'da vatandaşlarla buluştu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimleri öncesi Hataylı vatandaşlarla buluştu.

Mitingte konuşan Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

Onlar gençleri olağan şüpheli olarak görüyorlar ben de gençleri bu ülkenin onuru, gurur ve geleceği olarak görüyorum. Eğer bir evde huzur varsa o mahallede de vardır.

“FAKİRLİĞİ BU TOPRAKLARA GÖMECEĞİM”

Aile sigortasını getireceğim. Allahın izniyle fakirliği bu topraklarda gömeceğim. Fakirlik artık olmayacak bu topraklarda.

TAŞERON İŞÇİLER KONUSU

Taşeron işçiliği kaldıracağım her işçinin kadrolu olma hakkı var. Kaynak yok yapamazsın dediler. Şimdi bizden kopya çekiyorlar. Demek ki en iyi kadrolar CHP’de var. Demek ki ülkeyi en iyi yönetecek parti CHP’dir.

Herkesle konuşan herkesi kucaklayan parti, o parti Mustafa Kemal’in partisi Cumhuriyet Halk Partisi.

“PİŞKİN PİŞKİN GÜLÜYORLAR”

1 Kasım seçimleri çok önemli seçimler. Sandığa gidip oyumuzu kullanacağız. Toplumsal barış dinamitlendi. Eskiden PKK belası vardı şimdi onun yanında IŞİD çıktı. 102 kişi hayatını kaybetti. 2 Bakan istifa etsin dedik. Çıkmışlar basının karşısına pişkin pişkin gülüyorlar. Yahu insanlar öldü nasıl gülersin. Güvenlik zaafiyeti yok diyorlar, yoksa 102 kişi nasıl öldü.

Soruyorum Davutoğlu’na neden garda önlem almadınız. Biz önlemi Kızılay’da aldık diyor. O saatte Kızılay’da insan yok ki. Davutoğlu da istifa etmiyor.