Medya söyleşilerinin ilk konuğu Fatih Portakal

Medya söyleşilerinin ilk konuğu Fatih Portakal

Beylikdüzü Belediyesi, medyanın hayatın her alanında olduğu şu dönemde alanında uzman ve birbirinden ünlü isimlerle “Medya Söyleşileri” gerçekleştiriyor.

Hem eğitici, hem de eğlenceli bir şekilde düzenlenen söyleşilerinin ilk konuğu gazeteci ve sunucu Fatih Portakal. Habercilik ve sosyal medya ilişkisini değerlendirecek olan Fatih Portakal 22 Kasım Pazar günü saat 14:00’te Beylikdüzü Kültür Merkezinde olacak.

Yazılı ve görsel medyanın alanında uzman isimleri “Medya Söyleşileri”nde Beylikdüzü sakinleriyle bir araya geliyor. Birçok uzman ve ünlü ismin konuk olacağı söyleşilerin ilk misafiri gazeteci ve sunucu Fatih Portakal olacak. Habercilik hakkında bilinmeyenleri ve sosyal medyanın etkisini değerlendirecek olan Portakal, izleyicilerden gelen soruları da yanıtlayacak.

Tüm Beylikdüzü sakinlerinin katılabileceği “Medya Söyleşileri” özellikle iletişim alanında eğitim gören öğrenciler için çok büyük bir kaynak olacak. Ünlü ve deneyimli isimler, televizyonculukta etkin iletişim, nasıl bir izleyici olunmalı, ekran yüzlerinin izleyici üzerindeki etkisi, basın özgürlüğü, araştırmacı gazetecilik ve sosyal medyanın görsel medya ve toplum üzerindeki etkisi gibi konularda hem deneyim ve bilgilerini aktaracaklar hem de soruları yanıtlayacaklar.

Her ay farklı bir ismin konuk olacağı “Medya Söyleşileri”ne Gazeteci ve Sunucu Fatih Portakal’dan sonra; Gazeteci Can Ataklı, Gazeteci ve Sunucu Murat Güloğlu, Sunucu Simge Fıstıkoğlu, Gazeteci İsmail Saymaz, Gazeteci Zafer Arapkirli, Sunucu Özge Uzun ve Sunucu Buket Aydın katılacak. Her biri alanında uzman konuklar gazeteciliğin yaşamımızdaki yeri, haberciliğin incelikleri, kadın gözüyle spor medyası, araştırmacı gazetecilik nasıl olmalı, habercilikte özgün bakışın etkisi, annelik ve medya ve kadın gözüyle medya konularını ele alacak.