Mete Yarar'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

Mete Yarar'dan Kılıçdaroğlu'na tepki
Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'la ilgili sözlerine bir tepki de Mete Yarar'dan geldi

Güvenlik uzmanı Mete Yarar katıldığı bir programda, son günlerde Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı "kontrollü darbe" iddialarına ve genel başkanı olduğu CHP'nin tutumunu eleştirdi. "O zaman Yenikapı'da ne işiniz vardı?" dedi.
FETÖ'cü subayların itiraflarına ve hazırlanan iddianamelere rağmen bu iddianın ortaya atılmasına tepki gösteren Mete Yarar sözlerine şöyle devam etti:

80 MİLYONA LAF SÖYLEDİ

"Siyasetçi siyasetçiyle hesaplaşmalı ama burada girmek zorundayım... Çünkü 80 milyona laf söyledi, 250 şehide laf söyledi, binlerce gaziye laf söyledi. O zaman Yenikapı'da ne işiniz vardı? CHP milletvekilleri, AK Parti milletvekilleriyle birlikte Amerika'ya gidip bunun bir darbe olduğunu anlatmaya çalışmadılar mı? "

O GÜN YAPTIĞIN BUYSA BUGÜN YAPTIĞIN NE?

Kılıçdaroğlu'na tepkisini sürdüren Mete Yarar sözlerine devam etti.

"Kılıçdaroğlu bu lafı ilk gün söylese anlayabilirim... İddianameler ortaya çıkıyor, örgüt mensupları emri oradan aldıklarını söylüyorlar, itiraf ediyorlar, itirafçı oluyorlar, cemaatin içinden nasıl geldiklerini anlatıyorlar."

ONLARIN ARGÜMANLARIYLA ANLATIYORSUN

"Kontrollü darbe iddiasının mesnetlerini de adamların argümanlarıyla anlatıyorsun. Soruyorlar "nerden biliyorsun kontrollü darbe olduğunu" diye, "ifadelerden anlıyorum" diyor. İfadelerden niye biz anlamıyoruz?"

 
 

Vatan