Türk Bayrağı ile ''şova'' ses yok !

Türk Bayrağı ile ''şova'' ses yok !

CHP'li vekil bayrak açınca "Şov" dediler, AK Partili vekil bayrak açınca sessiz kaldılar.

TARİH: 21 MART 2013
ELİNDE BAYRAKLA KONUŞMA YAPTI


CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Meclis kürsüsünde konuşma yaparken Türk Bayrağı açmış. Erdoğan, CHP’li vekil için “Tam şovmen” ifadesini kullanmıştı.

 

MECLİS dün 26. Dönem milletvekillerinin yemin etmesiyle çalışmaya başladı. Gece yarısına kadar devam eden yemin töreninde dikkat çeken detaylar vardı. AKP İzmir Milletvekili Necip Kalkan’ın yemini ise Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 2013 yılındaki sözlerini hatırlattı.

İzmir Milletvekili Kalkan, Meclis kürsüsüne Türk Bayrağı ile çıktı ve bayrağı boynuna asarak yemin etti. AKP’lilerden de alkış aldı.

1-20151119092854.jpg

TARİH: 17 KASIM 2015
BOY­NUN­DA BAY­RAK­LA YE­MİN ET­Tİ


AKP İz­mir Mil­let­ve­ki­li Ne­cip Kal­kan, ye­min eder­ken boy­nun­da bay­rak var­dı. AK­P’­li­ler du­ru­mu al­kış­la kar­şı­la­dı. Kal­kan, ye­min son­ra­sı “Bu be­nim ha­ya­lim­di­” de­di.

2013 yılında Diyarbakır’daki Nevruz kutlamaları sırasında Öcalan’ın mesajının okunmasına tepki gösteren CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan da, TBMM kürsüsünde Türk Bayrağı açmıştı. Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ise Bayraktutan için “Bir tane CHP Milletvekili kürsüye Türk Bayrağı ile çıkmış. Tam şovmen” demişti. Erdoğan’ın, AKP’li vekilin tavrı karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.

2-20151119092854.jpg