Ümit Özdağ ile İçişleri Bakan Yardımcısı ''bayramlık'' oldu

Ümit Özdağ ile İçişleri Bakan Yardımcısı ''bayramlık'' oldu
Güncelleme:

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy sosyal medyadan birbirine girdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy sosyal medya üzerinden birbirine girdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ümit Özdağ’ı etiketleyerek şunları söyledi:

“Bana; Yalanı, iftirayı, riyakârlığı, provokatörlüğü, kışkırtıcılığı, emelleri için meşru gören, arsızlığı yaşam biçimi haline getirmiş, her yatsı mumları söndürülen ama sıkılmadan yalanlarına devam eden hiç bir zavallı terbiye dersi veremez.”

Mehmet Ersoy’un paylaşımını alıntılayan Ümit Özdağ'ın “kriminal” dediği Ersoy için yaptığı paylaşım şöyle:
“Mehmet Ersoy  sen devlet terbiyesinden yoksun bir adamsın. Ve kriminal unsursun. Yargılanacaksın. Haluk’a selam söyle.”

POLEMİK BÜYÜYOR

Özdağ'a yanıt veren Ersoy yaptığı yeni paylaşımda "Otuz altı yıllık kamu görevim ve siyaset hayatımda hiçbir psikopatın hezeyanları beni mücadelemden alıkoyamamıştır. Elinde herhangi bir delil olup da mahkemelere sunmayan namerttir" ifadelerini kullandı. 

Ümit Özdağ'dan Mehmet Ersoy'a yanıt gecikmedi:

"4000 yıllık devlet geleneğine sahip Türk devleti “devlet krizi” yaşıyor.Vali statüsünde bakan Yrd. Bürokrat siyasi tartışmaya giriyor. TBMM üyesi genel başkana cehaletle saldırıyor. Cevap alınca hakaret ediyor. Suçlanınca hakareti artırıyor. Sonra korkuyor siliyor."

NE OLMUŞTU ?

Zafer Partisi'nin 17 Temmuz'da yapacağı il kongresi için kiralanan salonun Balıkesir Valisi'nin baskısı üzerine belediye başkanı tarafından iptal edildiğini ileri süren Özdağ, 8 Temmuz'da yaptığı açıklamada "Geliyorum. Balıkesir'e almamayı deneyin, görelim gücünüz yetecek mi?" dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, aynı gün paylaştığı mesajda Balıkesir Valiliği'nin açıklamasını kaynak göstererek Özdağ'a "Yöneticileriniz dilekçeyi daha bugün vermiş. Henüz cevap bile verilmemiş. Bu mübarek arefe gününde böyle bir yalan ve iftirayı ancak senin gibi bir yalan propaganda uzmanı yapabilir ve bundan ancak sen utanmazsın" diye seslendi.

Özdağ'ın buna yanıtı ise "Süleyman Soylu, sanırım yardımcı seçmeden önce özel terbiyesizlik testi yapıp en terbiyesizleri kendine yardımcı seçiyorsun. Üstelik konuyu anlamamış. Mehmet balık ye, belki faydası olur. Terbiye konusunda umutsuz olduğun için önerim yok" oldu.