Yandaş medyadan al haberi: AK Parti'yi karıştı!

Yandaş medyadan al haberi: AK Parti'yi karıştı!
Güncelleme:

AK Parti iktidarına olan yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, İstanbul Sözleşmesi üzerinden AK Parti içerisindeki kavga hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti içerisinde bir süredir tartışma konusu olan İstanbul Sözleşmesi hem AK Parti’de hem de Cumhurbaşkanlığı'nı karıştırdı. AK Parti’den Numan Kurtulmuş gibi isimler sözleşmeden çıkılması gerektiğini söylerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın da olduğu KADEM sert bir açıklama yaparak sözleşmeye destek vermişti.

"KAFA YARILIYOR GÖZ PATLIYOR YARALANIYOR İNSANLAR"

Twitter hesabından AK Parti içerisindeki İstanbul Sözleşmesi kavgası üzerine açıklamalarda bulunan İsmail Kılıçarslan, “Konuşarak anlaşmanın mümkün olmadığı bir akıl tutulması hüküm sürüyor yurtta” dedi.

Sert tartışmalar nedeniyle insanların kırıldığını söyleyen Kılıçarslan, “Yahu eline ne geçirirsen karşı tarafa bilinçsizce atıyorsun. Kafa yarılıyor, göz patlıyor, yaralanıyor insanlar. Bi dur. Bi sakin ol. Karşısı kim? Sensin işte senin karşındaki. Bunu anlamayacak ne var” ifadelerini kullandı.

Kılıçarslan devamında şunları söyledi:

“Ne zamandır dilimin ucuna geliyor, bu kez söyleyeceğim: Tansiyonu düşürmemek için elinden geleni yapanlara su taşımak nedir arkadaş? Tansiyon düşmezse masada kalacak o hasta. Şunu bir görsene. Durma fikir yürüt. ‘Acaba kime laf çarpıyor’ diye düşün. Ben de cevap vereyim: Ne düşünüyorsun, anlattığım hepimizin hikayesi.”

Yandaş medyadan al haberi: AK Parti'yi karıştı! - Resim : 1

Seçiniz...