Yeniden Refah Partisi'nde kadının adı var ''fotoğrafı'' yok!

Yeniden Refah Partisi'nde kadının adı var ''fotoğrafı'' yok!
Güncelleme:

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi'nin seçim aracının üzerindeki afişye kadın milletvekili adayının sadece adının yer alıp fotoğrafı yerine de bir başörtülü kadın silüeti kullanılması büyük tepki çekti.

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi'nin seçim aracının üzerindeki milletvekili adayı fotoğrafları arasında bulunan kadın adayın görseli gölgelendi.

YENİDEN REFAH'TAN "KADIN ADAYLARIMIZ ÇALIŞIYOR" PAYLAŞIMI

Tepki çeken olayın ardından Yeniden Refah Partisi'nin sosyal medya hesabından "Kadın adaylarımız Milli Görüş'ü meclise taşımak için çalışıyor" ifadesiyle Yeniden Refah Partisi üyesi kadınların seçim çalışmalarına ilişkin fotoğrafları paylaşıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz ise Cumhuriyet’e konuştu. Altınöz “Söz konusu uygulama ilgili seçim arabasının giydirmesini yapan firmanın hatasından kaynaklanmıştır. Fotoğraf kullanmamak gibi bir durum söz konusu olamaz. Geçmişte Milli Görüş’ün yükselişe geçtiği zamanlarda olduğu gibi bugün de Yeniden Refah Partimizin yükselişini gören karşı odaklar bir kaşık suda fırtına koparmaya çalışmakta. Tüm teşkilatlarımız ve milletvekili adaylarımız kadınıyla erkeğiyle omuz omuza sahada birlikte çalışmaktadır. Şu anda sahada Yeniden Refah Partisi’nin 50 kadın adayı canla başla partimizi Meclis'e taşımak için canla başla çalışmaktadır. Bu karalama kampanyalarından istedikleri olumsuzlukları elde edemeyecekler. Halkımız bu konuda çok bilinçlidir. Bu tür oyunlara gelmeyecektir. Kim ne derse desin Yeniden Refah Partimiz çok güçlü bir kadro ile mecliste temsil edilecektir” ifadelerini kullandı.