Psikolog Esra Ezmeci'ye şoke eden soru: ''Flörtüm grup seks istedi, reddettim tokat attı''

Psikolog Esra Ezmeci'ye şoke eden soru: ''Flörtüm grup seks istedi, reddettim tokat attı''
Güncelleme:

Fulya ile Umudun Olsun programının ünlü psikoloğu Esra Ezmeci, sosyal medya üzerinden bir takipçisinin kendisine gönderdiği "Flörtüm grup cinsellik istedi ama ben istemedim. Bana sinirlenip tokat attı" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

Hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programından ayrılmasıyla gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından da, takipçilerinden kendisine gelen soruları yanıtlıyor.

Ezmeci, akıllara durgunluk veren itirafları da yine kendi sosyal medya hesabından paylaşıyor. Esra Ezmeci'nin takipçisinden gelen son satırlar ise kadına her boyutta şiddet gerçeğini gözler önüne bir kez daha serip "biz kimlerle aynı havayı soluyoruz" dedirtti.

Yine bir kadın takipçisi "Flörtüm grup cinsellik istedi ama ben istemedim. Bana sinirlenip tokat attı" satırlarını paylaşan Esra Ezmeci'nin yanıtı ise "Öyle birinden tamamen uzak durmanız en doğrusu. " tavsiyesinde bulundu.

Yetişkin içerikli film izleyen koca

Bir başka soru cevapta ise, "Hocam eşimi evde iki dakika yalnız bıraksam videolar izler. Neden böyle, ne yapmam lazım?" sorusuna, "Bu tarz yetişkin içerikli videoları izlemek erkeklerde ergenlikten kalan alışkanlık olabiliyor. Bir dürtü tatmini, bir görsel şov izler gibi düşünün. Alışkanlık olduğu için de devam ettiriyordur." yanıtını verdi.

''Annen senden daha güzel, kütür kütür..."

Bir diğerinde ise; "Kocam annen senden daha güzel, kütür kütür kadın diyor. Kızsam da gerçek bu diyor" açıklamasıyla şaşırttı. Ünlü psikolog bu duruma ise, "Böyle bir şey söylemesi saygısızca, siz buna sert çıkın ve tepki gösterin" yanıtını verdi.

İşte Ezmeci'nin o paylaşımları:

ünlü psikolog esra ezmeci'nin paylaşımı

ünlü psikolog esra ezmeci'nin paylaşımı

ünlü psikolog esra ezmeci'nin paylaşımı