Rize'deki Kundaklama

Rize'deki Kundaklama

Kalkandere ilçesinde yapımı süren açık cezaevi, 3 ev ve park halindeki 4 aracın kundaklanmasına ilişkin 2 şüpheli yakalandı

RİZE (AA) - Rize'nin Kalkandere ilçesinde inşaatı devam eden açık cezaevi, 3 ev ve park halindeki 4 aracı kundakladıkları iddiasıyla aranan 2 şüpheli yakalandı.

Ormanlı köyündeki kundaklamaya ilişkin soruşturma kapsamında O.Ö'nün (22) tutuklanmasının ardından, R.Ö. (28) ile 3 yıl önce Ağrı'daki askeri birliğinden firar eden B.Ö'nün (25) yakalanması için çalışma başlatıldı.

Zonguldak'a gittikleri belirlenen R.Ö. ve B.Ö, kiraladıkları otomobille ilçeye dönünce üzerlerindeki 27 uyuşturucu hapla gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan zanlılardan asker kaçağı B.Ö, askerlik şubesine teslim edildi.

Dün, Ormanlı köyünde Salih Öztürk'e ait ev ateşe verilmiş, köydeki 2 ev ile açık cezaevi inşaatı şantiyesinde yangın çıkmış, Şaban ve Mehmet Öztürk'e ait 4 araç kundaklanmış, olaylarla ilgili gözaltına alınan O.Ö. tutuklanmıştı.

Etiketler kundaklama rize