Sadettin Saran: "Fenerbahçe'nin Gelmiş Geçmiş En Başarılı Başkanı Olurum"

Sadettin Saran: "Fenerbahçe'nin Gelmiş Geçmiş En Başarılı Başkanı Olurum"

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Sarıyer'deki Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu'nda genç polis adayları ile sohbet toplantısında...

Sadettin Saran genç polis adayları ile bir araya geldi

"Polislik mesleği kutsal ve şerefli bir meslek"

fotoğraflı)

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Sarıyer'deki Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu'nda genç polis adayları ile sohbet toplantısında bir araya geldi. Toplantıda yaşam öyküsünü, iş tecrübelerini ve spora verdiği değeri anlatan Saran, genç polis adaylarına tavsiyelerde bulunarak, başarı sırlarını da paylaştı.

"Gelmiş geçmiş en başarılı başkan olacağımı iddia ediyorum"

Fenerbahçe Spor Kulübü başkan adaylığı konusunda gelen soruları da yanıtlayan Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, "Fenerbahçe'nin başkanlığına talip olduğumu her zaman söyledim. Gelmiş geçmiş en başarılı başkan olacağımı iddia ediyorum. Spor dünyasındaki tüm birikimimizle, uluslararası ilişkilerimizle, dünya kulüpleriyle olan karşılıklı işbirliğimizle başkanlığı en iyi şekilde yapacağımızdan kimse kuşku duymasın" diye konuştu.

Kutsal bir göreve hazırlanan polis adaylarıyla sohbet etmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Sadettin Saran, "Polislik mesleği, çok şerefli bir meslek. Hepinizle gurur duyuyoruz. Buradan mezun olduğunuzda çok kutsal bir görev yapacaksınız" dedi. Saran, katılımcıların ilgiyle dinlediği söyleşide Türk ekonomisinin lider şirketlerinden biri olan Saran Group'un nasıl bir vizyonla büyüdüğünü anlatırken, başarılı olmanın da ipuçlarını paylaştı.

Sporun önemi...

Sporun her zaman hayatının merkezinde yer aldığını vurgulayan Saran, şunları söyledi: "Bizim işimiz spor... Spor yayın içeriği konusunda dünyada ilk 5'teyiz. Spordan aldığımızı, spor üzerinden topluma geri vermek istiyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimizin odağında spor var. Türkiye'nin dört bir tarafında, özellikle Güneydoğu bölgesinde spor salonları açtık, açmaya devam ediyoruz. Boş bir beyin şeytanın oyun alanıdır. Bu çocuklar spor yoluyla hayata tutunacak. Binlerce genç açtığımız bu salonlarda spor yapıyor. Bundan gurur duyuyorum. Ayrıca Saran Group olarak engelli sporcuları da destekliyoruz."

"Uluslararası bir oyuncu olduk"

Saran Group'un 7 farklı sektörde faaliyet gösteren bir şirketler grubu olduğunu söyleyen Sadettin Saran, Türkiye'de spor yayıncılığı alanındaki boşluğu doldurmak için yola çıktıklarını, gelinen noktada uluslararası bir oyuncu olduklarını belirtti. Saran, sözlerine şöyle devam etti: "Sürekli büyüyen bir şirketiz. 4000'in üzerinde çalışanımız var. Büyümeyen şirket yok olmaya mahkumdur. Yurtdışında çok aktifiz. Dünyanın en zengin içerikli spor kanallarından biri olan ALMASPORT kanalına sahibiz. ALMASPORT, Türki Cumhuriyetlerde milyonlarca kişiye ulaşıyor. Medya, turizm, havacılık ve diğer sektörlerde sürekli yurtdışıyla bağlantı içindeyiz. Yurtdışında iş ortaklarımızla birlikte çalışıyoruz."

"Hedefsiz insan, rüzgarsız yelkenliye benzer"

Polis Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederken, kutsal bir göreve hazırlanan genç polis adaylarına tavsiyelerde bulunmak istediğini belirten Sadettin Saran, hayatta başarılı olmak için hedef koymanın ve fedakarlık yapmanın önemini vurguladı. Saran, başarısının sırrını şu sözlerle özetledi:

"Hedefsiz insan, rüzgarsız yelkenliye benzer... Hedefleriniz olacak ve bu hedefler için fedakarlık yapacaksınız. Önceliklerinizi belirleyeceksiniz. Hayatta başarılı olmak için zaman yönetimi çok büyük önem taşıyor. Ailenize, kendinize ve eşinize ayıracağınız zamanı iyi dengelemek zorundasınız. Hata yapmaktan hiç korkmadım. Hatalarımdan tecrübe çıkartmaya özen gösterdim. Hata yapmak değil aynı hatayı tekrarlamak kötüdür. Pes etmeyin. Pes ettiğiniz zaman kaybedersiniz. İnsanın sevdiği bir işi yapması çok önemlidir. Ben yaptığı işi sahiplenenlerle çalışmak isterim. Ortak çalışmaya inanırım. Saran Holding'i kendi ailesi gibi görenlerle çalışırım. Çünkü biz birlikte çalışan arkadaşlarımızı aileden biri olarak görüyoruz."

Sohbet toplantısının sonunda 1. Sınıf Emniyet Müdürü Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Şahin, Sadettin Saran'a teşekkür plaketi verdi.