Saldırıda yaralanan genç saldırıyı adeta hissetmiş !

Saldırıda yaralanan genç saldırıyı adeta hissetmiş !

Suruç'taki katliamda ağır yaralanan Samsunlu Mert Cömert yola çıkmadan önce arkadaşıyla bunları konuşmuş..

Haber3.com ÖZEL HABER - Şanlıurfa'da Suruç İlçesi’nde önceki gün yaşanan canlı bombalı saldırı yaşayanlar arasında Samsun’dan da 6 kişi vardı. 6 gençten Aydan Ezgi Şalcı ve Alican Vural'ın hayatını kaybetti.

Yine Samsun'dan Mert Cömert, Zafer Aydın, Sevin Söğüt ve Özlem Tunç ise terör saldırısından yaralı kurtuldu. Yaralılardan Mert Cömert'in Samsun'dan yola çıkmadan önce Kobani'ye gitme heyecanını sosyal medyada arkadaşıyla paylaştığı ortaya çıktı.

AĞIR YARALI

Saldırıdan ağır yaralanan ve Urfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde yaşam mücadelesi veren Mert Cömert, yola çıkmadan önce sosyal medya üzerinden duygularını arkadaşı Emir Zafer ile paylaşmış.

Adeta vasiyette bulunan Cömert, "İnsanlık için gidiyoruz bir şeyler yapılması şart. Kobani'ye gitme hayalim gerçek oluyor" sözleriyle dile getirmiş.

FACEBOOK'TAKİ KONUŞMALARI PAYLAŞILDI

Facebook yazışmalarında Kobani'ye gideceğinden ailesinin haberi olmadığını belirten ve bu durumu arkadaşıyla paylaşan Cömert, "Güzel bir şey yapıyorum da, çok da anlamlı ama bizimkilere Samsun'da kalacağım yalanını uydurdum. Yakalanmasak iyidir. Orada Karadeniz'imizi iyi bir şekilde temsil edeceğime inanıyorum." demiş.

"KARADENİZ'İN ASİ ÇOCUĞU ŞEHİT OLDU DEYİN"

Olası ölümü hakkında arkadaşıyla şakalaşan konuşmalar yapan Cömert, "Ölmezsek iyidir, ölürsek artık bizi unutmazsın devamlı paylaşım yaparsın hakkımızda. Ölürsem Karadeniz'in asi çocuğu Kobani'de şehit düştü dersin" diyerek adeta vasiyette bulunmuş.

İşte Karadeniz Gençliği adlı sol görüşlü Facebook sayfasından paylaşılan o konuşma:
1-20150722104938.jpg2-884.jpg3-491.jpg4-318.jpg5-176.jpg6-127.jpg7-092.jpg8-054.jpg9-033.jpg10-027.jpg

11-038.jpg12-025.jpg13-014.jpg