Saran Group’tan Cudi Cup’a destek

Saran Group’tan Cudi Cup’a destek
Güncelleme:

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Şırnak’ta düzenlenen ilk tenis turnuvası olan Cudi Cup Tenis Turnuvası’nın açılış töreni için 16 Mayıs’ta Şırnak’a gitti. Türkiye Tenis Federasyonu’nun Tennis Europe ile düzenlediği, CUDI CUP, tenis sporunun yaygınlaştırılması açısından büyük önem taşıyor.

Türkiye’de sporun gelişmesi, sporun tüm Türkiye’de eşit ve adil bir şekilde ulaşılabilir olması gerektiğine inanan ve bu yönde çalışmalar yürüten Saran Group, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’un da daveti üzerine Cudi Cup’ı desteklemek için Şırnak’a gitti. Şırnak’ta düzenlenen ilk tenis turnuvası olma özelliğini elinde bulunduran ve 3 kategoride gerçekleşen organizasyonun açılış törenine katılan Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran: “Böylesine keyifli bir organizasyona katıldığım için çok mutluyum. Tenis benim çok sevdiğim ve büyük ilgiyle takip ettiğim spor dallarından bir tanesi. Şırnak’ın böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmasından mutluluk duyduk. Bu gibi turnuvalar aracılığıyla özellikli spor dallarının daha görünür olması, tanınırlığının sağlanması ve Türkiye’nin her yerindeki gençlere ilham kaynağı olması gerçekten çok önemli.” dedi.

Saran Group’tan Cudi Cup’a destek

Etkinliğe gösterdiği ilgi ve destek için Sadettin Saran’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş: Şırnak’ta Cudi Cup Ulusal Tenis Turnuvası'nda tenis severlerle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Cudi Cup'a yurtiçi ve yurtdışından yoğun bir ilgi var. Bu ilgi tenisin gelişmesi ve yaygınlaşması adına bizleri çok mutlu ediyor. Gençlerimizin kişisel, ruhsal, bedensel gelişimlerini destekleyen tenis sporunu Türkiye'nin her noktasında sporcularımızla buluşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.