Satılmak istenince polis alarma geçti !

Satılmak istenince polis alarma geçti !

Adana'da FETÖ ile bağlantısı olduğu ve kapatılacaklar listesinde olan bir kız yurdunun eşyaları satılırken yakalandı.

Adana'da OHAL Bürosunun, terör örgütüyle irtibatlı olduğu gerekçesiyle kapatılacaklar listesine aldığı özel bir kız öğrenci yurdundaki eşyaların hurdacıya satılmak istendiği belirlendi. Olay yerine giden polisler, kamyonete yüklenen eşyalara el koydu

Adana'da OHAL Bürosunun, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle kapatılacaklar listesine aldığı özel bir kız  öğrenci yurdunun hurdacıya satılmak istenen eşyalarına el konuldu.

Alınan bilgiye göre, polise gelen ihbarda, terör örgütüyle irtibatlı  olduğu belirtilen merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesindeki özel kız öğrenci  yurdundaki eşyaların binadan çıkartılıp bir kamyonete yüklendiği bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri, OHAL kararnamesinde  kapatılacaklar arasında bulunmayan ancak OHAL İl Bürosunca FETÖ ile bağlantısı  belirlenen yurt binasından çok sayıda klima, buzdolabı, fırınlı ocak ve çamaşır  makinesinin kamyonete yüklendiğini belirledi.

Eşyaları kamyonete yükleyenler, polise, yurt görevlisinden para  karşılığında klima ve beyaz eşyaları satın aldıklarını anlattı.

Bunun üzerine olay yerindeki yurt müdürü Fikriye G. ifadesi alınmak  üzere polis merkezine götürüldü.

Olay yeri inceleme ekipleri, kamyonetteki ve yurt binasındaki eşyaları  kamera ile kayıt altına aldı.

Bu arada yurt binasının hazineye devredilmesi için çalışma  başlatıldığı öğrenildi.