Seyir Halindeki Otomobile Silahlı Saldırı: 1 Ölü

Seyir Halindeki Otomobile Silahlı Saldırı: 1 Ölü

OSMANİYE'de seyir halindeki bir otomobile açılan ateş sonucu 1 kişi öldü.Olay, saat 02.30 sıralarında Osmaniye merkeze bağlı Alahanlı Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre Toprakkale'ye giden ve içerisinde Zeynel Ali Akan ile Dilek Çalkanat'ın...

OSMANİYE'de seyir halindeki bir otomobile açılan ateş sonucu 1 kişi öldü.

Olay, saat 02.30 sıralarında Osmaniye merkeze bağlı Alahanlı Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre Toprakkale'ye giden ve içerisinde Zeynel Ali Akan ile Dilek Çalkanat'ın bulunduğu Ramazan Bozkurt yönetimindeki otomobile yaklaşan iki araçtan ateş açıldı. Saldırı nedeniyle Ramazan Bozkurt'un direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil başka bir araca çarparak durabildi. Beyaz ve siyah renkli olduğu belirtilen araçlar ise olay yerinden kaçtı.

Olayda yaralanan 18 yaşındaki Zeynel Ali Akan ambulansla götürüldüğü Osmaniye Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ramazan Bozkurt ve Dilek Çalkanat'ın yara almadan kurtulduğu silahlı saldırı sonrası inceleme başlatan jandarma, otomobile 6 kurşun isabet ettiğini belirlerken, saldırının başladığı yerde ise 7 boş kovan buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.