Şişecam Düzcam, "Solarex 2016 Fuarı"na Katıldı

Şişecam Düzcam, "Solarex 2016 Fuarı"na Katıldı

İSTANBUL (AA) - Şişecam Düzcam, Solarex 2016 Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarında yerini aldı.Şirket açıklamasına göre, Avrupa'nın ikinci, dünyanın...

İSTANBUL (AA) - Şişecam Düzcam, Solarex 2016 Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarında yerini aldı.

Şirket açıklamasına göre, Avrupa'nın ikinci, dünyanın beşinci büyük düzcam üreticisi Şişecam Düzcam, 9. Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex 2016'ya katıldı. Şişecam Düzcam, fuarda enerji tasarrufu sağlayan ve güneş enerjisi sistemlerinde kullanılmak üzere geliştirdiği enerji camlarını tanıttı.

Yüksek performanslı Anti-Reflektif kaplamalı enerji camları ile sektördeki yeni gelişmelerin öncüsü olmayı hedefleyen Şişecam Düzcam, güneş enerjisi sektörünün gelişimi için sunduğu ileri teknoloji çözümlerini sektör profesyonelleriyle paylaştı.

Sektörün önde gelen firmalarının ve temsilcilerinin buluştuğu fuarda, Şişecam Düzcam'ın güneş pilleri ve güneş kolektörü üreticilerine yönelik yüksek geçirgenliğe sahip, düşük demirli buzlu camları ve güneş enerjisi sistemlerinin performansında maksimum verimlilik sağlayan camları hakkında bilgi verildi.