Söke Chp’nin Adayı Süleyman Toyran Oldu

Söke Chp’nin Adayı Süleyman Toyran Oldu

Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'nin aday olmayacağını açıklamasının ardından CHP'nin Söke adayı Süleyman Toyran olarak açıklandı.

- Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'nin aday olmayacağını açıklamasının ardından CHP'nin Söke adayı Süleyman Toyran olarak açıklandı.

Söke’de mevcut Başkan Necdet Özekmekçi’nin aday olmayacağını belirtmesinin ardından, genel merkezin aday adaylarını belirleme sürecinde Diş Hekimi Levent Tuncel ve Av. Hatice Kurban aday adayı olmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise Süleyman Toyran adaylı süreci gereği Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanlığı’ndan istifa etmiş ve Söke CHP İlçe Teşkilatı’na üyelik başvurusunda bulunmuştu. Kısa bir süre önce CHP Genel Merkezi ile istişarelerini sıklaştıran isim olarak dikkat çeken Süleyman Toyran’ın ismi Pazar günü yapılan CHP Genel Merkezi PM toplantısında aday olarak çıktı. Süleyman Toyran 14 yıldır Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktaydı.

GÖZLER AK PARTİ’DE

Söke MHP’de Yusuf Keremit’in, Söke CHP’de Süleyman Toyran’ın adaylığının kesinleşmesinden sonra gözler AK Parti’ye çevrildi. Söke AK Parti’de ise bekleyiş sürüyor. Düğümüm bu hafta çözülmesi beklenirken, aday adaylığı sürecinin ortaya çıkan isimleri ile yıldız partisi olan Söke AK Parti’de kimin aday olarak belirleneceği merak konusu. Söke AK Parti’de iş adamı Metin Yavuz, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kocabaş, şehir plancısı Şule Tutaş ve mimar Haldun Işıklı aday olmayı bekleyen isimler arasında yer alıyor.