Tekstil fabrikasında büyük yangın !

Tekstil fabrikasında büyük yangın !

Bursa'da bir iplik, dokuma ve boyama fabrikasında yangın meydana geldi.

Bursa'da bir iplik, dokuma ve boyama fabrikası alevlere teslim oldu. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Yangın, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Yasemin Sokak'taki Işıksoy Tekstil A.Ş.'ye ait iplik, dokuma ve boyama fabrikasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, fabrikada bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Fabrikaiçerisindeki işçilerin müdahale etmeye çalıştığı yangın, birden büyüdü. Kısa sürede fabrika alev topuna dönerken, işçiler dışarıya çıkartıldı.

Olay yerine kısa sürede itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangının çevredeki fabrikalara da sıçrama ihtimali bulunuyor. İtfaiye ekiplerini yangına müdahalesi devam ederken, polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

567fc5ef18c7733974313fb8.jpg

Öte yandan yangına müdahale eden bir itfaiye personeli ise, dumandan etkilenerek, hastaneye kaldırıldı. Işıksoy Tekstil, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açıklanan Bursa'nın en büyük 250 büyük firma sıralamasında 104'üncü sırada yer almıştı.

BURSA'NIN EN BÜYÜKLERİ ARASINDA

1954 yılından bu yana üretim yapan Işıksoy Tekstil, Türkiye deki en büyük naylon ve polyester elastanlı iplik üretimi kapasitesine sahip.Şirket, Bursa Sanayi Odası'nın açıkladığı en büyük 250 sanayi şirketi listesine geçtiğimiz yıl 104. sıradan girdi.

567fcf29c03c0e15fcb71700.jpg