THY bugün yeni bir rekor kıracak

THY bugün yeni bir rekor kıracak
Güncelleme:

9 güne çıkarılan ve bu nedenle yarından itibaren başlayacak Kurban Bayramı tatili nedeniyle Türk Hava Yolları bugün yapacağı bin 664 sefer ve 285 bin 877 yolcuyla uçuş ve yolcu rekoru kıracak

Türk Hava Havayolu şirketi 23 Haziran ile  2 Temmuz tarihleri arasında iç ve dış hat olmak üzere toplam 204 ek sefer düzenleyecek. Bunun 198'i İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleşecek. Yüzde 88 doluluk oranını yakalayacak olan THY'nin yurt içinde en çok tercih edilen uçuş noktası Adana, Trabzon, Antalya ve Dalaman, yurt dışında ise Kıbrıs oldu. Havayolu şirketi bugün gerçekleşecek 912 dış hatlar seferiyle 171 bin 757 , 712 iç hat seferiyle 114 bin 115 yolcuya hizmet verecek. Bu rakamlarla birlikte THY, 23 Nisan'da gerçekleştirdiği 1653 uçuş ve 278 bin 299 yolcu rekorunu geride bırakacak.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabındaki paylaşımda " Rekora doymuyoruz!  Gurbetten sılaya uzanan kanatlarımızın birinde 1664 sefer, ötekinde ise vuslata erdireceğimiz 285.877 misafirimizi taşırken; Şirketimiz tarihinin günlük uçuş ve yolcu rekorunu kırıyoruz. Bayrağımızı göklerde dalgalandırmaya ve yüksekten uçmaya devam edeceğiz" ifadeleri yer aldı.

text-ad
Kılıçaroğlu'ndan Bahçeli'ye çok özel telefon: ''Tebrik edip, memnuniyetini belirtti'' Kılıçaroğlu'ndan Bahçeli'ye çok özel telefon: ''Tebrik edip, memnuniyetini belirtti'' Hükümetin kamu işçisine 3. zam teklifi ortaya çıktı Hükümetin kamu işçisine 3. zam teklifi ortaya çıktı Pantolonlarıyla havuza girmeye kalkışan yabancı uyruklu magandalar, siteyi savaş alanına çevirdi Pantolonlarıyla havuza girmeye kalkışan yabancı uyruklu magandalar, siteyi savaş alanına çevirdi Hava durumu şaşırtmaya devam edecek: Önce yağmur, ardından Afrika sıcakları geliyor! Hava durumu şaşırtmaya devam edecek: Önce yağmur, ardından Afrika sıcakları geliyor! Napoli'den Galatasaray'a bir şok daha! Bu sefer konu Osimhen değil... Napoli'den Galatasaray'a bir şok daha! Bu sefer konu Osimhen değil... Boğaziçi Üniversitesi'nde rektörü protesto eden öğrencinin lisansı iptal edildi Boğaziçi Üniversitesi'nde rektörü protesto eden öğrencinin lisansı iptal edildi Yeryüzündeki cehennemin kapısı açıldı: Bir kilometrelik çatlak oluştu Yeryüzündeki cehennemin kapısı açıldı: Bir kilometrelik çatlak oluştu Bebek katili Öcalan sürpriz bir siyasetçiye İmralı'dan mektup yazmış Bebek katili Öcalan sürpriz bir siyasetçiye İmralı'dan mektup yazmış Adnan Oktar'ın son hali ortaya çıktı: Sosyal medyada ''maşallah, inşallah'' paylaşımları! Adnan Oktar'ın son hali ortaya çıktı: Sosyal medyada ''maşallah, inşallah'' paylaşımları! Kızıl Goncalar'ın güzel Zeynep'i Mina Demirtaş'ı görenler tanıyamadı Kızıl Goncalar'ın güzel Zeynep'i Mina Demirtaş'ı görenler tanıyamadı
Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka, aşk tatilinde Tayland'ın altını üstüne getirdi Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka, aşk tatilinde Tayland'ın altını üstüne getirdi Antalya'da deniz enfeksiyonu alarmı: Denize giren çocuğun vücudu lekelerle kaplandı! Antalya'da deniz enfeksiyonu alarmı: Denize giren çocuğun vücudu lekelerle kaplandı! Renault'un Türkiye'de üreteceği dev SUV'u Renault Boreal ortaya çıktı Renault'un Türkiye'de üreteceği dev SUV'u Renault Boreal ortaya çıktı Zor günleri geride bırakan Mine Tugay da yaz tatili sezonunu açtı Zor günleri geride bırakan Mine Tugay da yaz tatili sezonunu açtı Emekli maaşlarının eksik yatmasının nedeni belli oldu! Emekli maaşlarının eksik yatmasının nedeni belli oldu! İmamoğlu'nun ''Akın Gürlek'' davasında karar çıktı! İmamoğlu'nun ''Akın Gürlek'' davasında karar çıktı! Konser temposuna tatil molası veren Simge Sağın mankenlere meydan okudu Konser temposuna tatil molası veren Simge Sağın mankenlere meydan okudu ''Ayaklarımı geri verin barışalım'' diyen gaziye infial yaratan hakaret! ''Ayaklarımı geri verin barışalım'' diyen gaziye infial yaratan hakaret! ''Cep''teki yeni tehlikenin adı Karekod oldu Ne olacak deyip sakın taratmayın! ''Cep''teki yeni tehlikenin adı Karekod oldu Ne olacak deyip sakın taratmayın! Nikah kıymayıp birlikte yaşayan çiftler için emsal tazminat kararı! Nikah kıymayıp birlikte yaşayan çiftler için emsal tazminat kararı!