Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıl Dönümü

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:- "Yöneticilere düşen görev, emniyet teşkilatının çalışma şartlarını düzeltmek, özlük haklarını üstlendikleri sorumluluğa ve ortaya koydukları fedakarlığa uygun hale getirmektir"

ANKARA (AA) - Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Yöneticilere düşen görev emniyet teşkilatının çalışma şartlarını düzeltmek, özlük haklarını üstlendikleri sorumluluğa ve ortaya koydukları fedakarlığa uygun hale getirmektir." değerlendirmesinde bulundu.

Kamalak, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, emniyet güçlerinin toplumun asayiş, huzur ve güvenliğinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirtti.

Özellikle terörle mücadele başta olmak üzere, polislerin canı pahasına ortaya koyduğu fedakarlığın her türlü takdirin üzerinde bulunduğunu vurgulayan Kamalak, "Polisler, bu ülkenin emniyetini sağlayabilmek için gecelerini gündüzlerine katarak, yeri geldiğinde kendi hayatlarından vazgeçerek milletin huzuru için çalışıyorlar. Yöneticilere düşen görev, emniyet teşkilatının çalışma şartlarını düzeltmek, özlük haklarını üstlendikleri sorumluluğa ve ortaya koydukları fedakarlığa uygun hale getirmektir." ifadesine yer verdi.