Türkiye’nin en büyük güzellik merkezi Neslim Güngen, Yurtdışında Bayilik Veriyor

Türkiye’nin en büyük güzellik merkezi Neslim Güngen, Yurtdışında Bayilik Veriyor
Güncelleme:

Türkiye’nin en büyük güzellik merkezi Neslim Güngen, Yurtdışında Bayilik Veriyor

Avrupa, dünyanın en gelişmiş bayilik sektörlerinden birine sahiptir. Avrupa Franchise Federasyonu tarafından desteklenen franchise sektörü ile Avrupa’da, özellikle de Almanya’da iş kurmak oldukça popüler. 100 şubesi bulunan Neslim Güngen Güzellik Merkezi de yurtdışına bayilik veriyor. Avrupa’da franchise almak istiyorsanız, bu rehber işinize yarayabilir.

Yurtdışında Bayilik Almak

Franchise alarak büyüyen girişimlerin büyüme oranının diğer girişimlerden daha yüksek olduğu bilinen bir gerçek. Ve, 150’ye yakın Türk markasının dünya genelinde 5000’den fazla şubesi bulunuyor.

Genel olarak bakacak olursa, franchise sistemi, krizleri fırsata çevirebilen bir sistem. Dolayısıyla, düşük sermaye ile yüksek kazanç elde etmek isteyen birçok yatırımcı da franchise almayı tercih ediyor. Gıdadan mobilyaya, gayrimenkulden güzelliğe, Türkiye’de pek çok farklı sektörde franchise veren firmalar ile 2023 yılında Pazar büyüklüğünün 60 milyar dolara ulaşması ön görülüyor.

Bu kadar büyük bir pazarda yüksek karlı yeni iş fırsatı sunan ve katlanarak büyüyen, aynı zamanda yurtdışına bayilik veren firmalar arasında öne çıkan markaları sizler için bir araya getirdik.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi

Türkiye ve Orta Doğu’da 100 şube sayısına ulaşan Neslim Güngen Güzellik Merkezi, anahtar teslim güzellik merkezi projesi ile özellikle kadın girişimcilere kendi işinin patronu olma imkanı sunuyor. Düşük sermayeyle yüksek kazanç elde etme olanağı sunan Neslim Güngen franchising; lokasyon danışmanlığı, personel işe alımları, personel eğitimleri, sosyal medya desteği, mimari tasarım desteği ile her detayın düşünüldüğü bir franchise sistemine sahip. Ayrıca, dijitalleşmenin öne çıktığı çağımızda, sosyal medya ve dijital pazarlama gücünü çok iyi bir şekilde yönetiyor.

Franchise şube sayısı: 100

Franchise giriş bedeli: Bölgeye göre değişiklik göstermektedir.

Royalty: 15-20 bin TL

Franchise başvurusunda bulunmak için tıklayın.

Kadın girişimcilere verdiği destekle güzellik sektörünün lideri konumunda

İlk şubesi 2014 yılında İstanbul Florya’da açılan ve en iyi güzellik merkezleri arasında gösterilen Neslim Güngen Güzellik Merkezi, yoğun taleplerin ardından 2018 yılında franchise vermeye başladı. Güzellik merkezi şubelerinde kullandığı ürün ve cihazları kendi ürettiği fabrikası ile bugün Türkiye ve Orta Doğu’da 100 şube sayısına ulaşmayı başaran Neslim Güngen’in başarısı, kadın girişimcilere verdiği destekle taçlanıyor.

Şubelerde kullanılan tüm ürün ve cihazlar, Neslim Güngen’in kurucusu olduğu Gelecek AR-GE Makine fabrikasında üretiliyor. Bu sayede, hem yerli üretim ve milli sermaye ile Türk ekonomisine katkı sağlanıyor hem de üretim yerli olduğu için kadın girişimciler için düşük sermaye ile yüksek kazanç fırsatı sağlanmış oluyor.

Neslim Güngen ile Yurtdışında iş kurmak

2023 yılında Katar’da 3 şubesi açılacak olan Neslim Güngen, diğer pazarlarda da daha emin adımlarla büyümeyi planlıyor. Almanya’da iş kurmak isteyen ve yüksek karlı iş fikirleri arayan yatırımcılar, güzellik sektörüne Neslim Güngen markası ile girebilir.

İşinin başında durabilecek girişimcilere her detayın düşünüldüğü bir franchise modeli sunan Neslim Güngen, kadın girişimcileri bu model ile büyük ölçüde destekliyor.

 

Bir Türk Avrupa’da ne iş yapabilir diye merak ediyorsanız, bu sistem ile yüksek kazanç elde etmeye başlayabilir, başarılı bir Türk markasının Avrupa’da duyulmasına öncü olan isimlerden biri olabilirsiniz.

Yurtdışında bayilik almak ve Neslim Güngen Ailesi’ne dahil olmak isterseniz Franchise Başvuru Formu’nu doldurarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Etiketler Neslim Güngen