Türkiye’nin En iyi Böcek ilaçlama Şirketleri 2021

Türkiye’nin En iyi Böcek ilaçlama Şirketleri 2021
Güncelleme:

Ülkemizde bir çok böcek ilaçlama firması var ancak çoğunluğu ruhsat almamış merdiven altı diye adlandırabileceğimiz firmalar oluşturuyor.

Bu yazımızda böcek ilaçlama yöntemleri ve bu yöntemleri en iyi şekilde kullanan Türkiye’nin en iyi böcek ilaçlama firmalarını sizinle paylaşacağız.

1.    İlaclama.com.tr : 20 Yılı aşkın süredir Türkiye’nin çeşitli illerinde böcek ilaçlama hizmeti sunan firma geniş hizmet yelpazesi ile kesin çözüm garantisi sunuyor.

2.    İstanbulilaclama.com : İstanbul’un en gözde firması istanbulilaclama.com 2. Uygulamayı ücretsiz sunarak ne kadar iyi olduğunu ortaya koyuyor.

3.    Altunilaclama.com : Yine 20 yılı aşkın süredir haşere ilaçlama hizmeti sunan altunilaclama.com tüm haşerelere karşı kesin çözüm garantisi sunmaktadır.

4.    İlaclamasepeti.com

5.    İlaclama.com

6.    Dezenfeksiyon.com

 Böcek İlaçlama Şirketleri Ne Yapar ?

Böcek ilaçlama şirketleri, sizleri birden farklı böcek türüne karşı koruyan, iç ve dış mekan da size zarar verme ihtimali taşıyan böcekleri uygun ilaçlar ile etkisiz hale getiren firmalardır. Böcek ilaçlama şirketleri arasında öne çıkan firmamız ile profesyonel ilaçlama aşamalarımızı sizlere sunuyoruz.

Bu kapsamda pire, hamam böceği, kalorifer böceği, kakalak, karafatma gibi böcek türlerinin tümünü ev ve ofislerinizden uzaklaştıracak yöntemleri, ihtiyaç duyduğunuz her an sizler için sağlıyoruz.

Profesyonel Bir İlaçlama Şirketinin Özellikleri Nelerdir?

Profesyonel ve deneyimli bir ilaçlama şirketinde olması gereken nitelikleri şu şekilde ifade ederiz:

·         Sağlık Bakanlığı onaylı ilaç kullanımı gerçekleştirmelidir.

·         İlaçlama işlemleri öncesinde, zararlı canlıların yuva alanlarını tespit etmek amacıyla keşif gerçekleştirebilecek, deneyimli bir ekibe sahip olmalıdır.

·         İhtiyaca yönelik taleplere aynı gün içinde cevap vererek, müşteriler için gerekli randevu hizmetini sunmalıdır.

·         İlaçlama hizmeti öncesinde müşteri odaklı fiyat seçenekleri hakkında bilgi vermelidir.

Fare ilaçlama şirketleri arasında öne çıkan müşteri odaklı anlayışımız ile bizler tüm bu kriterleri sizler için karşılıyoruz.

 2021 En İyi Böcek ilaçlama yöntemleri ;

Kokusuz İlaçlama Nedir?

Böcek ilaçlama hizmetinde en çok kullanılan kokusuz ilaçlama işlemi, böcek, fare ve haşere ilaçlama yöntemleri kapsamında en etkili çözümü sunan ve en teknolojik detaylara yer veren uygulamamızdır. Kokusuz fare ilaçlama veya böcek, haşere ilaçlama işlemlerini yapmadan önce ekiplerimiz gerekli keşifleri gerçekleştirmektedir. Fare, böcek veya haşere tiplerinin evde, ofiste, bahçede en yoğun şekilde yuva yapabilecekleri ve beslenebilecekleri alanlar tespit edilir.

Bu alanlardan başlamak üzeri tüm metrekare alanına özel kıyafetler ve özel ilaç püskürtme makinesi kullanarak ilaçlama yapıyoruz. İlaçlama ardından yuvalarda ve diğer alanlarda bulunan mikrop taşıyıcı canlıları imha ediyoruz. İlaçlama hizmetimiz ardından, sağlıklı ve temiz bir ortamın keyfini çıkarabilirsiniz.

Kokusuz İlaçlama Ardından Nelere Dikkat Edilmeli?

Kokusuz ilaçlama işlemlerimiz ardından dikkat etmeniz gerekenleri şu şekilde sıralarız:

·         Kokusuz ilaçlama ve tüm ilaçlama işlemleri ardından mutfağınızda yer alan tabakları yıkamanızı öneriyoruz.

·         Kokusuz ilaçlama ardından temizlik yapılabilmektedir. Fakat nemli bir bez ile sadece yüzeysel temizlik işlemi yapmalı, dip bucak, detaylı temizlik işlemlerini gerçekleştirmemelisiniz. Bu kapsamda ilaç etkinliğini koruyabilirsiniz.

Kokusuz ilaçlama işlemi ardından aynı gün başka bir yerde konaklamak ve evi yoğun şekilde havalandırmak zorunda kalmazsınız. Aynı gün gece evinizde kalabilirsiniz.

Jel İlaçlama Nedir, Artıları Neler?

Jel ilaçlama böceklerden ve farelerden kurtulmak istediğiniz zaman tercih edebileceğiniz bir yöntemdir. Sağlık Bakanlığı onaylı jel granüller yardımıyla gerçekleştirdiğimiz bu ilaçlama çeşidi kokusuz ilaçlamaya bir alternatif olarak kullanılabilmektedir.

2000’li yıllarda ülkemizde ilk kez kullanılmaya başlanan bu ilaçlama seçeneğinin artılarını şu şekilde sıralarız:

·         Uygulandığı alanda siz ve evcil hayvanlarınızı etkilemez.

·         Her hangi bir rahatsız edici kokuyu ortama yaymaz.

·         Jel ilaçlama anında evi terk etmeniz gerekmez.

·         İlaçlama öncesinde evde bulunana gıdaların ve eşyaların toplanmasına gerek duyulmaz.

·         İlaçlar uzun süreli etkiye sahiptir.

·         Sağlık Bakanlığı onaylı fare ilaçlama yöntemlerinden biridir.

·         Bu ilaçlama tipimiz, jel ilacı yiyerek ölen böcekleri yiyen diğer böceklerinde aynı etkiye maruz kalması sebebi ile sürekliliği koruyabilmenize olanak sağlar.

Fare İlaçlama Şirketleri

Fare ilaçlama şirketleri, yaşadığınız ortamda size rahatsızlık veren ve hastalıklara yakalanma riskinizi yükselten farelerden kesin olarak kurtulabilmenize imkan sunan profesyonel kuruluşlardır. Bizler, ilaçlama şirketleri arasında fark edilen başarılı uygulamalarımız ile sizlere gerekli desteği sunarak, evinizi ve iş yerlerinizi işgal eden farelerden kurtulmanızı sağlıyoruz. Bu kapsamda, en iyi fare ilaçlama yöntemi olan kokusuz ilaçlama ve ikinci sırada yer alan istasyon ilaçlama uygulamalarımızı gerçekleştiriyoruz.

Pire İlaçlama Şirketleri

Pire ilaçlama şirketleri, kan emerek beslenme özellikleri ile insan sağlığını tehdit eden pirelerden kurtulabilmenize imkan sağlayan, profesyonel hizmet veren yapılardır. Pire ilaçlama şirketleri arasında öne çıkan vizyonumuz ile kokusuz ilaçlama uygulamalarımızı gerçekleştirerek, evlerinizde, iş yerlerinizde ve dış mekanlar da bulunan pirelerden kurtulmanızı sağlıyoruz.

Kokusuz ilaçlama uygulamamızı, uzman ekibimiz özel kıyafetleri ve Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçların muhafaza edildiği makineleri ile gerçekleştirirler. Bu kapsamda iç mekan da ve dış mekanda pirelerin yaşamına elverişli olan her nokta ilaçlanmaktadır. Uygulama işlemlerimiz ardından rahatlıkla temizlik yapabilir, sağlıklı bir ortamın keyfini çıkarabilirsiniz.

Hamam Böceği İlaçlama Şirketleri

Hamam böceği ilaçlama şirketleri, bireysel yöntemler kapsamında kesin çözümden yararlanamayacağınız, hamam böceklerinin yuva yapma sorunlarına çözüm getiren yapılardır. Bizler, profesyonel ekibimiz ve özel ilaç çeşitlerimiz ile kokusuz koşullarda hamam böceği ilaçlaması yaparak, sağlıklı bir ortamı sizlere sunuyoruz. Avantajlı fiyat değerlerini ve profesyonel hizmeti bir arada sunmayı hedef edinen şirketimiz, hamam böceklerinin yoğun şekilde yaşadıkları alanları keşif ile tespit ederek, gerekli ilaçlamayı gerçekleştirirler.

Pirelerin İlaçlatılması İhmal Edilirse Neler Olur?

Evde ve ofiste yer alan ve sizi rahatsız edici noktaya ulaşan pireler için profesyonel ilaçlama hizmetlerinden yararlanmamanız halinde,  kedi tırmığı, Bacillar Angiomatosis, veba gibi hastalıkları kapma riskiniz yükselir. Eğer pireler koloni halini alırsa, bu hastalıklara yakalanmanız olasıdır.

Diğer yandan, pirelerin cildiniz ile temas etmesi halinde sadece mikrop ve virüsleri bulaştırmalarına gerek kalmadan çeşitli alerjik reaksiyonları ve yüksek kaşıntı etkisini yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı koruma altına almak açısından kokusuz ve profesyonel pire ilaçlama hizmetimizden dilediğiniz an destek alabilirsiniz.

Fareler İçin İstasyon Yemleme Yöntemi Nedir?

Fareler için uyguladığımız istasyon yemleme yöntemi, Mum Blok ilaçlama olarak adlandırdığımız uygulamamızdır. İstasyon yemleme yöntemimiz hakkında detayları şu şekilde sıralarız:

·         Bu işlem sırasında açık alanlara istasyon adı verdiğimiz materyaller yerleştirilir.

·         İstasyonların içerisine, kemirgenlerin yüksek derecede hoşlandığı tahıllar ve uygun olan diğer ürünler koyulmaktadır.

·         Öncesinde yaptığımız keşif ve doğru noktaların belirlenmesi ile etkili bir çözüm sunarız.

İstasyon yöntem dış alanda ve tarlalarda iç mekanda olduğu gibi uygulanabilmektedir. İstasyonların içeride yer alan ve fareyi çekmeyi başaran ürünleri yağışa karşı koruması, bu yöntemi önemli hale getirir.

Haşere İlaçlama Neden Yapılmalı?

Haşere ilaçlama, haşere istilasına uğrayan alanların tekrar sağlıklı şekle kavuşturulması ve haşerelerin gıdalar ile temasının önlenmesi için yaptırılmalıdır. Bizler, haşere problemi yaşadığınız alanları tekrar insan sağlığına uygun konuma getirmek amacıyla, hizmet sunuyoruz.

Yiyeceklerin üzerinde dolaşarak besinlere zarar veren, sindirim yolu rahatsızlıklarına yakalanmanıza sebep olan haşereler ilk olarak gıda sektöründe yer alan restoranlardan temizlenmelidirler. Ofis, bina, restoran gibi alanlarda ortaya çıkabilen haşereler, sıcak ortamlarda daha fazla yaşarlar. Pire, kene, çıyan, kırkayak gibi haşere gurubuna dahil olan tüm canlılar, mahsullere zarar vererek maddi kayıplara yol açarlar.

Bu kapsamda mahsulleri korumak, bulaşıcı hastalıkları önlemek ve restoran alanlarında dezenfektasyonu tam anlamı ile sağlamak için profesyonel haşere ilaçlama hizmetlerinden destek almanız gerekir. Bizler profesyonel ekibimiz ile bu yolda sizin için tüm çözüm yollarını sunuyoruz.

 

Etiketler advertorial