Uğur Işılak Kayseride Konser Verdi

Uğur Işılak Kayseride Konser Verdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinliği kapsamında konser veren Uğur Işılak, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinliği kapsamında konser veren Uğur Işılak, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Kayseri'de kültür sanat rüzgarı estiren "100'de 100 Kayseri" etkinlikleri, Mimarsinan Parkı Amfitiyatro'da Mehteran Topluluğu'nun verdiği konserle başladı. Mini konserin ardından bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, "100'de 100 Kayseri" etkinlikleri ile Kayseri'nin sosyal ve kültürel hayatına renk katmayı hedeflediklerini ifade ederek, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak 29 Temmuz tarihinde 100 gün

sürecek etkinlikler zincirinin 51'inci günü. Konserden tiyatroya, kültür gezilerinden sinema günlerine, söyleşiden konferanslara kadar her gün bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Bugün Uğur Işılak ile beraberiz. Keyifli dakikalar yaşayacağız. Etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

Durukan'ın konuşmasının ardından sanatçı Işılak, sahne aldı. Vatandaşların yoğun gösterdiği konserde Işılak, şarkılarını Kayserili hayranları için seslendirdi. Konser esnasında bir konuşma yapan Işılak, "Bugün burada Kayseri'de '100'de 100 Kayseri' etkinlikleri çerçevesinde dostlarımla muhabbet ediyor olmak benim için ayrı bir güzellik. Sağolsun Kayseri Belediyemiz bizi halkımızla buluşturdu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'ye kültüre katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Böyle

sanat konusunda duyarlı olan belediye başkanlarımıza çok ihtiyacımız var" diye konuştu.

Konser sonrası Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Uğur Işılak'a plaket takdim etti. Daha sonra konuşma yapan Özhaseki, bur tür etkinliklerin sürekli devam edeceğini ifade ederek şöyle konuştu: "Sesiyle müziği ile özellikle duruşu ile hepimize örnek olan bu güzel kardeşimize teşekkür ediyorum. Kardeşimiz bu işin güzel sözcüsü Allah yolunu açık eylesin. Burada bulunan hemşehrilerimize de bu tür etkinliklerin hız kesmeden devam edeceği müjdesini vermek istiyorum"