Ülkü Ocakları Günde 20 Aileye Yardım Ediyor

Ülkü Ocakları Günde 20 Aileye Yardım Ediyor

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile günde 20 aileye gıda ve değişik yardımlarda bulunuluyor.

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile günde 20 aileye gıda ve değişik yardımlarda bulunuluyor. Ocak hizmet binasında gerçekleştirilen organizasyon sayesinde onlarca yoksul ailenin yüzü güldü.

YARDIMLAR DÜZENLİ ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gaziantep İl Başkanı Fuat Yozbatıran, yönetim olarak bir süre önce aldıkları karar çerçevesinde bu şekilde bir yardım organizasyonunun düşüldüğünü ve hayata geçirildiğine dikkat çekti. Akyol Mahallesi'nde il başkanlığı hizmet binasının altında oluşturdukları bölümde yoksul ailelerin her türlü ihtiyaçlarının karşılandığına dikkat çeken Yozbatıran, "Yönetim olarak aldığımız karar neticesinde kentte yaşayan yoksul ailelerimize yönelik yardım edebilmek için yola çıktık. Kısa süre içerisinde hayırsever vatandaşlarımızın bize ilettikleri yardımları düzenli olarak yoksul ailelerimize dağıtmaya başladık. Bizlerde yönetim olarak yoksul ailelerimize iletmek üzere kendimiz yardımlara katkı sunmaya başladık" dedi.

"BİZDEN SONRADA BU ORGANİZASYON SÜRECEK"

Görevde kaldıkları süre içerisinde yardım organizasyonunun düzenli bir şekilde devam edeceğine dikkat çeken Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gaziantep İl Başkanı Fuat Yozbatıran, "Dönemimiz boyunda yardımlarımız aralıksız bir şekilde sürecek. Bizlerden sonra yerimize gelecek arkadaşlarımızın da aynı şekilde yardım organizasyonunu sürdüreceklerine inanıyoruz. Yoksul ailelerimizin yüzünü azda olsa güldürebilmek bizim için oldukça önemli. Bize başvuran yoksul ailelerimizin başta gıda sorunları olmak üzere giyim ve benzeri sorunlarına çözüm bulmak manevi değeri ölçülemez bir mutluluktur" diye konuştu.