Vodafone'un "Yükle Harca Kazan" Kampanyası Yenilendi

Vodafone'un "Yükle Harca Kazan" Kampanyası Yenilendi

İSTANBUL (AA) - Vodafone'un faturasız aboneleri için sunduğu, yükledikçe ve harcadıkça kazandıran geleneksel "Yükle Harca Kazan" kampanyasının 11'incisi...

İSTANBUL (AA) - Vodafone'un faturasız aboneleri için sunduğu, yükledikçe ve harcadıkça kazandıran geleneksel "Yükle Harca Kazan" kampanyasının 11'incisi güçlendirilmiş fırsatlarla yeniden başladı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, abonelerle yeniden buluşan kampanya kapsamında şubat ayı boyunca yükleme ve harcama yapan "Vodafone Faturasızlar"a her yöne bin dakika ve 2 GB mobil internet hediye ediliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm Vodafone Faturasızlar KAZAN yazıp 4455'e ücretsiz SMS göndererek kampanyaya katılabiliyor ve kendilerine özel teklifleri öğrenebiliyor.

Böylece aboneler, yükleme ve harcamalarına göre ekstra ücret ödemeden her yöne bin dakika ve 2 GB mobil internet kazanma fırsatı yakalıyor. Ayrıca, Sevgililer Günü ve dört yılda bir denk gelen 29 Şubat'a özel hediyeler de "Vodafone Faturasızlar"a sunulan fırsatlar arasında yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, "Vodafone olarak, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösteriyoruz. Daha da güçlendirdiğimiz 'Yükle Harca Kazan' kampanyamızda, abonelerimizin değişen ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak data promosyonumuzu daha da artırdık ve tek bir faydayla sınırlandırmadık. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran çözümler sunmayı sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.