Gökçek'in bürokratlarına neşter ! 6 ismin istifası kabul edildi

Gökçek'in bürokratlarına neşter ! 6 ismin istifası kabul edildi
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 6 bürokratın istifasını kabul etti. Öte yandan belediyeye bağlı şirketlerdeki 100 yönetim kurulu üyesinin de istifaları istendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mustafa Tuna, göreve gelmesinin ardından tüm bürokratların ve genel müdürlerin istifasını istemişti. Belediyelerdeki birimlerden brifing almaya devam eden Tuna, 6 bürokratın istifasını aldı.

Hürriyet'ten Murat Yılmaz'ın haberine göre, İstifası kabul edilen isimler arasında Genel Sekreter Yardımcısı İrfan Kaya, Genel Sekreter Yardımcısı Nazlı Ergül, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bekir Yağcı, Belediyeler Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Osman Usta, Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi Başkanı Akar Pınar Uludağ ile Projeler Dairesi Başkanı Abdullah Taha Yıldırım'ın olduğu öğrenildi.

Araştırma Tanıtım ve Belediye İçi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Tezcan ve belediyeye bağlı Belko şirketinde Genel Müdür Yardımcısı Fatih Tezcan'ın kendi iradeleriyle görevi bıraktıkları belirtildi.

YENİ İSTİFALAR YOLDA

Üst kademedeki 135 ismin istifasını isteyen yeni başkan Tuna, ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tüm şirketlerdeki 100 yönetim kurulu üyesinin de istifaları istedi.

Hürriyet