‘Kadınlar Plajı’ rekor kırıyor To:

‘Kadınlar Plajı’ rekor kırıyor To:

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak faaliyete geçirdiği Sarısu Kadınlar Plajı ziyaretçi akınına uğruyor.

Kadınlara 5 yıldızlı hizmet verilen plaj 2 ayda 85 bin ziyaretçiyi ağırlayarak, rekor kırdı. Plajın sahibi olan kadınlar da rahat ve özgür bir şekilde denize girmenin keyfini yaşıyor.

Sunduğu VIP hizmeti ile kadınların vazgeçilmezi olan Kadınlar Plajı, dolup taşıyor. Marka olma yolunda ilerleyen plaj sadece Antalyalı kadınların değil, şehir dışından gelenlerinde gözdesi. Kadınların konforu için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Kadınlar Plajı’nda, şezlong, şemsiye gibi plaj hizmeti de ücretsiz veriliyor. Plajda, spor alanlarından, kum banyosuna, et, balık restoranlarından pastaneye, kuaföründen SPA ve hamamına 5 yıldızlı hizmet sunuluyor. Cankurtarandan, güvenlik görevlisine kadar bütün personelin kadın olduğu plajda, kadınlar kendilerini hiç olmadığı kadar rahat ve özgür hissediyor.

75 BİN ZİYARETÇİ

Yaklaşık 1200 şezlongu ve tentesi bulunan plaj, bu yaz da kadınların gözdesi. Ramazan ayını sakin geçiren ancak Ramazan Bayramı ile birlikte ziyaretçi akınına uğrayan Kadınlar Plajı, günlük ortalama 2 bin 500 ziyaretçi ağırlamaya başladı. Hafta sonu bu sayı daha da artıyor. Kadınlar Plajı, Haziran ayından bu yana 85 bin ziyaretçi ile adeta rekor kırdı. Plajdan tatil için Antalya’ya gelen yerli ve yabancı turistler de yoğun olarak yararlanıyor. Kadınlar Plajı’na tam not veren kadınlar, aynı hizmetin farklı yerlerde de verilmesini istiyor.

KADINLAR ÇOK MEMNUN

Şerife Avşaroğlu (41), “Kadınlar Plajı’na ilk kez geliyorum. Tesettürlü olduğum için diğer plajlarda denize girmekte sorun yaşıyordum. Antalya’ya başından beri böyle bir insan lazımdı. Ne zaman Menderes Türel başa geçti, biz kadınlara pozitif ayrımcılık için düğmeye bastı. Ama bir Antalyalı olarak kadınlar plajının sayısının artmasını istiyorum.”

Suzan Kurcak (26), “ Hollanda’da yaşıyorum. Yaz tatili için Türkiye’ye geldim. Kadınlar Plajı’nın methini duymuştum. İlgimi çekti. Fırsat bu fırsat dedim ve sırf Kadınlar Plajı için Antalya’da yaşayan arkadaşımın yanına geldim. Gelince bir baktım, karşılaştığım şey, adeta küçük bir Kadınlar Köyü. Her şey kadınlar için yapılmış. Bu hizmeti almamıza vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e çok çok teşekkür ederim.”

Yaşar Aynur Çıtak (63), “Denize girmek için hep Kadınlar Plajı’nı tercih ediyorum. Diğer plajlarda rahatça güneşlenemiyordum. Burada özgürce hareket edebiliyorum. Güvenli bir yer. Ayrıca restoran ve kafeler sayesinde de keyifli saatler geçiriyorum.”

Ayşegül Ünsün (38), “Kayseri’den kızımla birlikte Antalya’ya annemi ziyarete geldim. Gelmişken ününü sıkça duyduğum Kadınlar Plajı’nı da görmek istedim. Hayran kaldım. Buradan eve dinlenmiş bir şekilde gidiyorum. Biz kadınlara ait bir plaj olmasından dolayı çok mutluyum.”

Yasemin Avşaroğlu (20), “Ailecek kendimizi denizden soyutladığımız bir anda Menderes Türel Kadınlar Plajı’nı açtı. Diğer plajlarda haşema ile denize girdiğimizde vücudumuz su görmüyordu. Güneşlenemiyorduk. Ama burada istediğimiz şekilde denize girip endişelenmeden güneşlenemiyorum. Annemi de elinden tutup geliyorum.”