Onur Akın şarkılarıyla öğretmenleri coşturdu!

Onur Akın şarkılarıyla öğretmenleri coşturdu!

Beşiktaş Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Mustafa Kemal Merkezi(MKM)’de Beşiktaşlı öğretmenlere Onur Akın konseri verdi. Konsere katılan binlerce öğretmen bu özel günü doyasıya yaşadı.

Beşiktaş Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda öğretmenleri unutmadı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla MKM’de gerçekleşen konserle Onur Akın Beşiktaşlı öğretmenleri coşturdu. Konsere Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, binlerce Beşiktaşlı öğretmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Öğretmenlerimiz Atatürkçü çizgiyi en fazla koruyan meslek grubu”

Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladığını belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü iki yıldır, bu üçüncü yıl, Beşiktaş’ta hem konser hem de öğretmenlerimizle bir araya gelecek konserlerle bu günü daha anlamlı kılacak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama daha önemlisi şu, öğretmenlerin bu güne dair varlıklarını hatırlamak dışında okullarımız, hayatımızın en belirgin, bizi var eden ailelerimizden sonraki bizi en çok etkileyen insanlar. Herkesin hayatında bir ya da birkaç öğretmeninin çok özel anısı, izi ve belki de kendisini var eden değerler üzerinde etkisi vardır. Ben görüyorum ki hala Türkiye’de meslek grupları içerisinde en fazla Atatürkçü çizgiyi koruyan ve bunu anlatmaya, aktarmaya çalışan meslek gurubu öğretmenlerimiz. Ben de 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile sevgili öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun” diye konuştu.

Onur Akın’ın muhteşem eserleriyle Beşiktaşlı öğretmenlere özel şarkılar seslendirdiği gecede, öğretmenler bu güzel konser ve organizasyon için Beşiktaş Belediyesine teşekkür etti.