Bot seçimi karakterinizi ele veriyor

Bot seçimi karakterinizi ele veriyor
Güncelleme:

Karşınızdaki kişinin botlarına bakarak karakter analizi yapmanız mümkün..

İnsanların başkaları hakkında fikir sahibi olmak için baktıkları ilk şey hemen hemen hepsinde ayakkabılarıdır.

Ayakkabılarının tarzından rengine, temizliğinden şekline kadar kişilerin karakter analizini yapmak mümkün. İşte bu kışın en moda botlarına göre karakter analizleri;

Stiletto botlar: Zorlukta asla yılmayan prensiplerden ödün vermeyen karakterlerin seçimi olan bu botları kara kışta giymek cesaret istiyor. Moda ve şıklık, sizin için yaşam tarzı ve bundan vazgeçmeye hiç niyetiniz yok.

Tüylü botlar: Rahatınıza düşkünsünüz. Ne hissettiğiniz, nasıl göründüğünüzden çok daha önemli. Moda otoriteleri tüylü botları göklere çıkarmayabilir ama gerçek şu ki yumuşacıklar ve ayaklarınızı sıcacık tutuyorlar. İşte sizin için önemli olan da bu.

Renkli botlar: Cesursunuz ve bunu giyim tercihlerinize de yansıtıyorsunuz. Kışın koyu renkleri hiç size göre değil ve kırmızı veya yeşil bir botla kıyafetlerinizi canlandırmakta hiçbir sakınca görmüyorsunuz. Renkli ve yaratıcı kişiliğinizi dört mevsim sergilemekten kaçınmamakla en doğrusunu yapıyorsunuz.

Zımbalı botlar ve kovboy tarzı botlar: Modayı yakından takip ediyor ve onu kişisel tarzınızla birleştirmekte gecikmiyorsunuz. Evet bu yıl da zımbalı modeller ve skinny kotlarla mükemmel kombinlenen kovboy tarzı botlar çok moda.