Cam kavanozlar için dekoratif fikirler

Cam kavanozlar için dekoratif fikirler
Güncelleme:

Cam kavanozlarınız için yepyeni bir bakış açısı...

Mutfak alışverişlerinden sonra, en çok ihtiyaç duyulanlar genelde cam kavanozlardır. Cam kavanozlar her zaman hayat kurtarır. Hem de sağlıklı olduğu için saklama ve depolama sırasında içimizin rahat etmesine yardımcı olur. Ama bu kez cam kavanozlarla yepyeni bir bakış açısı öneriyoruz. Onları raf, saksı ya da dekor olarak da kullanabiliriz. Bunun için de marangozlardan bulabileceğiniz palet tahta parçaları ve mengeneler gerekiyor.

Farklı renkte çiçekler, en sevdiğiniz çiçekler ya da gerçek gibi görünen yapay çiçekler tercih ederek sevimli bir dekor yaratabilirsiniz.

\"537703614115.jpg\"

Bu örnekte de saksı olarak kullanılmış. Bu fikri de çok sevdik.. Siz de nane, maydonoz ve dereotu ekin örneğin, ne dersiniz?

Mutfakta pişirme sırasında en çok ihtiyaç duyduğunuz kaşık, spatula ve türevleri daha kolay ulaşılır olsa hem de dekoratif bir görünüme sahip olsa hoş olmaz mı? Bu cam kavanozlar da kaşıklık olarak kullanılmış. Bayıldık! Cam kavanozlar kimi zaman farklı tasarımlarıyla kendi başlarına bile güçlü birer obje oluveriyorlar. İlham almak için kavanoz modellerini inceleyebilirsiniz.

My Life