Evlisiniz fakat yakın değilsiniz !

Evlisiniz fakat yakın değilsiniz !
Güncelleme:

Kocanız ile aranızdaki samimiyeti ilerletmek ister misiniz ?

LEYDİTÜRK.COM / ÖZEL

Evlisiniz fakat eşinizle birbirinize olmanız gerektiği kadar yakın değilsiniz.. Bu kolay uygulanabilir 4 yolla aranızdaki yakınlığın derecesini hemen arttırın.

- Birbirinizin sevmediği özellikleri var ise bu yönü espiriye vurun. Bu tarz yaklaşım, acıtıcı ve sert olmadıkça eşinizle aranızda görülmez bir güven bağı kurmanıza yardımcı olur.

- Beraber paylaştığınız bir rutininiz olsun. Çok kısa da olsa bir yürüyüş yapın ve birbirinizn günlük hayatı hakkında fikir edinin. Bu tip küçük konuşmalar yaptığınız zaman önemli ve daha derin konuları birbirinizle daha rahat tartışabilirsiniz. Bu sayede daha yakın bir ilişkinin temelleri de atılır.

- Hislerinizi söylemeden önce bunları kağıda yazın. Bu ilk başta size deli saçması gibi gelebilir fakat kağıda dökülen duyguların yansıması içimizde daha yoğun olur. Bu sayede bir çok gereksiz kavgadan veya yanlış anlaşılmadan kurtulacaksınız. Daha anlaşılır olduğunuz bir ilişkide daha yakın bağ kurarsınız.

- İlk önce yüzüne, etkisi az olursa 3. kişilerin duyabileceği şekilde onu(fazla abartmadan) yüceltin, iltifat edin. Çiftler övüldükleri ortamda daha doğal ve rahat hareket ederler. Bu sayede onunla biraz daha yakınlaşabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.