Hanımlar bu ürünler cebinizi yakıyor !

Hanımlar bu ürünler cebinizi yakıyor !
Güncelleme:

Aşağıdaki güzellik ürünlerini hayatınızdan çıkarmak çok kolay.

LEYDİTÜRK.COM / ÖZEL 


Bu ürünleri kullanmayı bırakarak hem paranız artacak hem de güzelliğinizden kaybetmeyeceksiniz.

- Makyaj çıkarıcı tonik kullanmayı alışkanlık haline getirmeyin. Nem oranı yüksek orta derece yağlı yüz sabunu kullanarak makyajınızı aynı şekilde çıkarabilirsiniz. Uzun süreli tonik kullanımında yüz çabuk alışır ve daha sonra sabunla yüzünüzü yıkadığınızda bile temiz hissetmezsiniz.

- Kepek şampuanı ve saç kremi kullanımını mutlaka azaltın. Egzema veya sedef hastalığı mevcut ise tabii ki doktorunuza danışarak bir ilaca yönelin fakat daha ilerlememiş kepek problemi için şampuan kullanmayın. Bunun yerine doğal fırça tarak ile banyodan önce saçınızı 90-100 kez tararsanız saç derinizdeki size iyi gelecek yararlı yağları kafanıza yaymış olursunuz.

Ayak kremlerini kronik bir hastalık için değil de güzellik/rahatlama için kullanıyorsanız bunu yapmanıza gerek yoktur. Nemlendirici el kremi ile ayaklarınızı ovarak da onları nemli ve yumuşak tutabilirsiniz.

- Vucüt sıkılaştırıcı kremler en basit açıklama ile yalandır. Eğer bir krem deriyi sıkılaştırsa ve selülitleri yok etseydi kapışılıyor olurdu. Bu tür kremlerin içindeki kafein sayesinde kan akışınızı hızlandırarak deriniz gerginleşiyor yani uzun süreli bir faydası yok. Bunun yerine spor salonuna gidin, belli bir tempoda koşun ve kızartmalardan uzak durun.

- Renk koruyucu şampuanları kullanmayın. Sarışın veya kızıl saçlarınızı olduğundan daha canlı göstereceğine inandığımız bu şampuanlar içerdiği kaktkı maddeleri ile normal şampuanlara göre uzun soluklu zararları vardır. Bunun yerine saçınızı daha seyrek şampuanlayın. Seçeceğiniz şampuan türü ‘‘Dry’’ olursa saç renginize daha az zarar verir.

- E vitaminini hap olarak değil krem olarak kullanmaya çalışın. Arada  bir fark göremeyeceksiniz.

- 30 faktör’den fazla olan koruyucu kreme daha fazla para harcamak gereksizdir. 2 krem türü arasında gözle fark edeceğiniz bir koruma farkı mevcut değildir.

 

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.