Molton Brown yüzünü yeniledi

Molton Brown yüzünü yeniledi
Güncelleme:

Yenilenen Molton Brown ürünleri dünya ile birlikte Türkiye’de.

Dünyanın birçok farklı bölgesinden elde ettiği egzotik bitki esanslarını ve yağları, 40 yıla yayılan tecrübesi ile harmanlayarak yaşamı daha keyifli ve ayrıcalıklı kılan birbirinden özel ürünlere dönüştüren Molton Brown, şimdi en sevilen koleksiyonlarının yenilenen içerikleri ve ambalajlarıyla sizi baş döndürücü bir deneyime davet ediyor.

Molton Brown tutkunlarının en favori ürünleri şimdi yepyeni yüzüyle...

Molton Brown’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan ve tüm dünyada en çok sevilen ürünlerinden olan el ve vücut bakım koleksiyonları eşsiz formüllerine eklenen birbirinden özel egzotik yağlar ve esanslar ile yeniden yorumlandı. Yeni içerikler ile sofistike ve benzersiz duruşunu güçlendiren Molton Brown bu anlamda takipçilerine yeni keşiflerin kapısını araladı. Yepyeni isimleri ve zenginleştirilmiş içerikleri ile bu özel koleksiyonlar cildinize baştan aşağı bakım yaparken kokularıyla da başınızı döndürmeye devam ediyor.

Tüketici görüşlerini dikkatle değerlendiren marka, ambalajlarında yaptığı yenilikler ile daha rafine ve modern bir görüntüye kavuşurken kullanıcı deneyimini daha da keyifli hale getirmeyi hedefliyor. Daha kolay ve pratik kullanım göz önüne alınarak tasarlanan Molton Brown’un yepyeni ambalajları modern, renkli ve unisex görünümleri ile dikkat çekiyor. Ambalajların arka yüzünde ise ürünlere ait tüm içerikler detaylı olarak yer alıyor.

Molton Brown Tutkunlarını Ne Gibi Yenilikler Bekliyor?

Yeni ve zenginleştirilmiş içerikleriyle el ve vücut jelleri...

70’den fazla ülkeden titizlikle seçilen ve tamamı dermatolojik olarak test edilen dünyanın en özel 31 içeriği ile zenginleştirilenMolton Brown el ve vücut jelleri sıradan bakım ritüelinizi mükemmel bir deneyime dönüştürüyor.

Daha fazla nem veren ve daha besleyici vücut losyonları...

Molton Brown’ın yenilenen vücut losyonları zenginleştirilen formülü ve kanıtlanmış etkisi sayesinde cildi anında nemlendirirken, nemin uzun süre ciltte tutulmasını sağlıyor. Besleyici özelliği ve baş döndüren kokuları ile de baştan aşağı bir bakım yaparak ruhunuzu ve cildinizi şımartıyor.

Mükemmel eller için yenilenen güçlendirilmiş formülü ile el losyonları...

Zenginleştirilmiş içeriği ve kanıtlanmış yeni formülleri ile Molton Brown el losyonları ellerinizi anında nemlendiriyor. Besleyici özelliği ile cildi ve tırnakları güçlendirirken ellerinizin nemini uzun süre korumasını sağlıyor.