Polaris’te tüm kışlıklar etiketin yarısı !

Polaris’te tüm kışlıklar etiketin yarısı !
Güncelleme:

Polaris, yeni kampanyasıyla kış mevsiminin son günlerini sıcacık geçirmenizi sağlıyor.

Geniş ürün yelpazesiyle aile boyu şıklık sunan Polaris’in kadın koleksiyonunda; bilekte biten zarif botlar ve maskülen tarzdaki modeller siyah, kahverengi, bej ve borda gibi kış renkleriyle ön plana çıkıyor. Erkek koleksiyonundaki casual modeller; siyah, kahve ve taba gibi kış renklerinin kullanıldığı ayakkabı ve bot seçenekleriyle stil sahibi beylerin adımlarına şıklık katıyor. Polaris’teki rengarenk çocuk modelleri ise kürklü ve kalın tabanlı alternatifleriyle minik beylerin ve küçük prenseslerin sıcak ve rahat adımlar atmasını sağlıyor.

Sonbahar kış sezonunda da 5 Nokta ürünleriyle rahatlık ve konfora önem vermeye devam eden Polaris, “comfort masaj pedi” ile sağlıklı yürüyüş, dengeli basış ve masaj etkisi sunarak maksimum rahatlık yaşatıyor. 5 Nokta ürünleri hem kadınlar, hem de erkekler için her yaşa ve tarza uygun birbirinden rahat alternatiflerle karşınıza çıkıyor.

Polaris’in çanta koleksiyonu ise; renk çeşitliliği ve her tarza hitap eden modelleriyle dikkat çekiyor. Metal klipsler, zımbalar ve taş detayları; Polaris çantalarında kahverengi, siyah, bordo gibi kış renklerinin en güzel tonlarıyla karşınıza çıkıyor.

Siz de Polaris şıklığını etiketin yarısı fırsatıyla yaşamak istiyorsanız, FLO ve Polaris mağazalarını; www.flo.com.tr/polaris vewww.polaris.gen.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.