Yılın ilk alışveriş festivalinde geri sayım

Yılın ilk alışveriş festivalinde geri sayım
Güncelleme:

Matraş’ın her yıl sabırsızlıkla beklenen Depo Günleri, bu yıl 27-31 Mart tarihleri arasında gerçekleşmeye hazırlanıyor.

Yılın ilk alışveriş festivali niteliğindeki Matraş Depo Günleri’nde deri ceket ve montlar 99 TL’den, ayakkabı ve çantalar ise 49 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak.

Alışveriş tutkunlarının iple çektiği Matraş Depo Günleri, başlıyor. Bu yıl 27-31 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Matraş Depo Günleri, her yıl olduğu gibi yine Matraş’ın Güneşli mağazası önünde kurulacak büyük çadırda gerçekleşecek. Yılın ilk alışveriş festivali niteliğindeki Matraş Depo Günleri’nde deri ceket ve montlar 99 TL’den, ayakkabı ve çantalar ise 49 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak.

Matraş Depo Günleri her yıl, sınırlı sayıdaki binlerce tasarıma ev sahipliği yaptığından, alışveriş tutkunlarının akınına uğruyor. Matraş Depo Günleri’nde rahatça alışveriş yapmak için, erken saatlerden itibaren indirim çadırını ziyaret etmekte fayda var. Zira, İndirim çadırı 5 gün boyunca sabah 10.00 ila akşam 20.00 saatleri arasında alışveriş tutkunlarını ağırlıyor olacak.

Deride kalite ve ustalığın imzası olan Matraş, şıklığın ayrılmaz parçası olan deri giysi, ayakkabı ve aksesuarlara uygun fiyatlarla sahip olmayı isteyen herkesi, Güneşli’deki fabrika bahçesine kurulan indirim çadırına bekliyor.