Kariyerinizin kontrolü elinizde !

Kariyerinizin kontrolü elinizde !

Üst düzey sağlık sektörü çalışanı Deborah Brooks'tan sizlere özel kariyer tavsiyeleri.

LEYDİTÜRK.COM ÖZEL / Kariyeriniz olsun ya da olmasın hayatınızda çeki düzen vereceğiniz tek şey planlı olmaktır. Planı olan bir insan için tüm hedeflere ulaşmak mümkündür. Unutmayın, pusulası olmayan gemi gideceği yeri bilemez. Kendinizi tanıdığınız ölçüde yukarı çıkan bir kariyer hedefleyin. Kendini çok iyi tanıdığını düşünmüyorsan yeni bir sektör deneyebilirsin. Yeteneklerini oturduğun yerde keşfedemezsin. Suyun sıcaklığını anlamak için önce suya girmelisin.

Deneyimleyeceğin işler staj bile olsa cesur olun ve öğrenmeye çalışın. Böyle bir kariyer arayışına çıkmak sizi taze tutacaktır ve her ne olursa olsun 1 fazla kazanacağınız deneyim 0’dan yani hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Uzun süreler aynı şirkette kalmak sizi çok özellik de katabilir köreltebilir de. Artık işte yeni bir şeyler öğrendiğinizi hissetmiyorsanız bu kötüdür. Patinaj çekiyorsunuz demektir yani yerinizde sayıyorsunuzdur. Bir insanın yerinde sayması aynı anda zaman içinde gerilemesi demektir. Siz siz olun bunun muhakemesini arada sırada yapın.

 

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.