ECCO modern kadına hitap ediyor

ECCO modern kadına hitap ediyor
Güncelleme:

ECCO, 2014 İlkbahar Yaz Dress Comfort Koleksiyonu'yla rahatlığından taviz vermeyen kadınlar için çalıştı.

Bu yenilikçi koleksiyon, yoğun işgünlerinde rahatlıktan ve tarzlarından taviz vermek istemeyen ve her zaman en güzel hallerinde olmak isteyen kadınlar için hazırlandı. ECCO İlkbahar Yaz koleksiyonunda tıpkı Comfortista kadınının hayalindeki gibi en ileri konfor teknolojisini ve zamansız stilleri bir araya getirdi. Bu yıl Türkiye’de açacağı5 mağazasının ilkini, Marmara Forum AVM’de açan ve ikinci mağazasını İstanbul Forum’da açacak olan ECCO en yeni modellerini sizlerle tanıştırıyor.

Modern kadınlar, yoğun iş yaşamına 7/24 ayak uydurabilmeleri için stil ve konforun birleştiği ayakkabıları tercih ediyor. ECCO’nun Dress Comfort koleksiyonu her iki özelliğe de sahip. Çığır açan bu koleksiyondaki ürünler, günlük koşuşturmanızda, sabah metroya yetişmeye çalışırken veya toplantıdan toplantıya koştururken bile konforlu ve mükemmel kalmanızı sağlıyor.

ECCO’nun yürümeyi mükemmeleştiren devrim niteliğindeki DIP teknolojisi attığınız her adımın hafif ve yumuşak olmasını garantilerken, aynı zamanda modayı eğlenceli hale getiriyor. Koleksiyonun feminen sandaletleri ve dolgu topukları, metalik tonlarla modayı takip ediyor. Serinin her zaman şıklıkla giyebileceğiniz siyah topuklu ayakkabıları ise sizi klasiklere götürüyor. 

Comfortista – Yeni Kadının Hareketi

Dress Comfort koleksiyonu hareketli hayat tarzı olan ve rahatlıklarından ödün vermeyen modern kadınlar; yani Comfortista’lar için yaratılmış.

ECCO, dünyanın dört bir yanından kadınları Comfortista hareketine katılmaya çağırıyor. Aynı zamanda yoğun iş temposunda sağlıklı bir iş yaşamı sürdürürken, kendilerine ve tutkularına nasıl zaman ayırdıklarını paylaşmaya davet ediyor.