İç güzelliği Penti’siz olmaz !

İç güzelliği Penti’siz olmaz !
Güncelleme:

Trendler ve ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlanan tasarımlara imza atan Penti, yeni koleksiyonlarıyla yine kadınları büyülüyor.

Penti, yeni sezon ürünleri arasında sunduğu alternatif renk ve desenlerdeki çamaşır modellerinin yanı sıra, özel tasarım koleksiyonları ve vücutla mükemmel uyum yakalayan fonksiyonel alternatifleriyle kadınların en yakın dostu oluyor.

Dantel, krokodil, deri dokulu tasarımlar sezonda en ikonik parçalar olarak dikkat çekerken, dantelli ya da transparan ‘Bodysuit’ler kadınların günlük kıyafetlerinin de bir parçası oluyor. Birbirinden şık ve farklı modellere sahip bu özel tasarım ürünler kadınlara cazibenin, tarzın, özgürlüğün ve yeniliklerin keşfini vaat ediyor.

Yaz neşesini sonbahar günlerinde de devam ettirmek isteyen kadınlar için pudra rengi, pembe, fuşya ve mor renkler ön plana çıkarken, tüm bu canlı  renkler lacivert ve grilerle kombinlenerek sonbahara uygun modelleri oluşturuyor.

Kadınlar tarafından en ilgi gören sütyenlerden olan ‘Bando’ bu sezonda yine karşımızda! Yaka ve sırt dekolteli kıyafetler mükemmel uyumu yakalayan bu sütyenler canlı renkleriyle göz kamaştırıyor.

Sezon trendlerinden 60’ lı yılların mono desenleri Penti iç çamaşırlarında hayat bulurken, mürdüm, toprak rengi, vizon, elektrik mavi ve antrasit gibi renklerdeki çamaşırlar sonbahara enerji  katıyor. Özellikle antrasit ve elektrik mavi kombinasyonları, petrol rengi puanlı tüllerle kaplı modeller iddialı ve çok çekici…

Sezonun en önemli trendlerinden bodysuit’ler siyah velur kadife kumaşlardan büstiyerler, deri detaylar ve göğüsteki pencere detayları Penti kadınlarının vazgeçilmezi oluyor.