İpekyol’dan elegan bir koleksiyon

İpekyol’dan elegan bir koleksiyon
Güncelleme:

Ipekyol, özel geceler için hazırladığı elegan koleksiyonuyla sezonu açıyor.

Feminen ve şık çizgisiyle dikkat çeken Ipekyol, günün her anında olduğu gibi en özel akşam ve gecelerinizde de tüm bakışları üzerinize çekecek elegan bir koleksiyon ile sezonu açıyor. Dantel, işleme ve püskül detaylarıyla öne çıkan tasarımlar, sizi, tüm davetlerinizde kırmızı halı şıklığına davet ediyor.

KIRMIZI HALI ŞIKLIĞI

Vücudu saran zamansız bandaj elbiseler, dökümlü ipek krepler, ışıltılı taftalar ve boydan boya makrame ve dantel işlemeli uzun elbiseler en özel günleriniz için Ipekyol elegan koleksiyonunda yerini alıyor. Düğün ve davetlerin yerlere kadar uzanan vazgeçilmez tasarımları elbise ve tulumlar, siyah, kırmızı, mavi ve sarının farklı formlarında hayat bulurken; beyaz ve pembe gibi uçuk renklerdeki kokteyl elbiseleri de özel organizasyonlarınız için öne çıkıyor.

AYAKKABI VE AKSESUARLARDA İHTİŞAM ESİNTİSİ

Siyah ve altın sezonun en önemli renkleri olarak Ipekyol elegan koleksiyonunda bu sezon da vazgeçilmez olmayı sürdürüyor. Elbise ve aksesuarlardaki zincir detayları ayakkabılarda da yerini alırken; süet ve derinin zamansız lükse vurgu yaptığı tasarımlar da farklı renk alternatifleriyle dikkat çekiyor. Altın dokuların siyah ve kristal taşlarla bütünleştiği aksesuarlarda ise hem minik, kutu formlu clutchlar, hem de gösterişli bileklik ve kolyeler yaz akşamlarına ışık tutuyor.