Kişiye özel gelinliğin tek adresi; Akay

Kişiye özel gelinliğin tek adresi; Akay
Güncelleme:

Akay Gelinlik, kişiye özel tasarımlarıyla gelin adaylarını tek provada evlilik gününe hazırlıyor.

Akay Gelinlik, kişiye özel tasarımlarıyla gelin adaylarını tek provada evlilik gününe hazırlıyor. Hem marka olup, hem de haute couture çalışan tek firma olan Akay, modern ve romantik çizgisi, rakipsiz kalite anlayışıyla gelin adaylarına çok özel bir düğün yaşatıyor.

Orijinalliğin, zarafetin ve kalitenin harmanlandığı özgün koleksiyonları ile gelinlik denince ilk akla gelen isim olan Akay, gelin adaylarının vücut yapısına ve tarzına göre kişiye özel gelinliklere imza atıyor. Bu alanda tek isim olduklarını belirten firmanın Baş Tasarımcısı Sezanur Akay, “Her güzel gelinlik, herkese güzel olmaz. Gelin adayının sadece vücut ölçüleri değil, tarzı da önemlidir. Bu bakış açısıyla yola çıkarak her bir gelin adayına farklı modeller önerir, bu modelleri de ayakkabı, saç, makyaj ve aksesuarıyla birlikte tasarlarım” diyor.

Hem marka olup, hem de haute couture çalışan tek firmanın Akay Gelinlik olduğunu vurgulayan Sezanur Akay, müşteri memnuniyetini için iyi iletişimi ilk planda tuttuklarını, gelin adaylarıyla gerçekleştirdiği görüşmelerde; gelinin tarzı, hayali, vücut yapısı ile birlikte düğünün konsepti ve dekor detaylarını da dikkate aldığını ve tek bir prova yaptıklarını belirtiyor.

2015 – 2016 Koleksiyonu

Akay’ın hazırladığı birbirinden çarpıcı 2015 – 2016 koleksiyonu, tüm zamanların en romantik dokunuşu olan dantel, güpür ve tüllerle gelin adaylarının tüm zarafetini ortaya çıkarıyor. Kaliteli özel kumaşlardan oluşan modellerde, mavi ve açık pudra renkleri göze çarpıyor. Sırt dekolteleri, dantel kollar, demonte askılar ve balık modeller ise, yeni sezon koleksiyonun öne çıkan diğer detayları.

Trend takip etmek yerine trend yaratan öncü kuruluş Akay, düğünden sonra after party için, Akay şıklığının devamı olarak mini gelinlikler de tasarladı.

Aksesuar, Abiye, Ayakkabı

Akay, gelinliği tamamlayan geniş aksesuar ve ayakkabı koleksiyonunu da adayların hizmetine sunuyor. Ayrıca özel geceler için abiye, nişanlık, kına gecesi için gece elbisesi ve kaftan gibi yüzlerce farklı ürün, gelinlerin beğenisine sunuluyor.