Stil sahibi annelere NGSTYLE

Stil sahibi annelere NGSTYLE
Güncelleme:

Stil sahibi anneler için şık ve iddialı hediye alternatifleri NGSTYLE’da…

Modern ve şehirli kadının vazgeçilmez markası NGSTYLE, anneler günü için birbirinden şık hediye alternatifini bir arada sunuyor. NGSTYLE, annesi için farklı hediye alternatifleri arayanları, yaza damgasını vuran 2016 Yaz Koleksiyonu Uzak Diyarlar ile özel indirimlerle buluşturuyor.

Bahar ve yaz aylarının tüm renklerinden ilham alan koleksiyon, “Gölgeli Kumsallar”,“Güneşli Tepeler”, “Serin Dalgalar”, “Romantik Kırlar” temalarını işliyor. Kahve, kum ve taba renklerinin hakim olduğu, gri ve kırık beyaz tonlarının detaylarda kullanıldığıGölgeli Kumsallar serisi, iş kadınının rahat giyebileceği kontrast, biye detaylı krep elbise, etek, pantolon ve ceketlerden oluşuyor. Sezonun en trend renklerini, ön plana çıkan renklerinden oranjın tüm tonlarının açıktan koyuya geçişleriyle birlikte kullanıldığıGüneşli Tepeler ise begonvil renkleriyle birleştiğinde iddialı kadını ön plana çıkarıyor.

Okyanusun derinliklerinden, sahile vuran köpüklere kadar denizin tüm tonlarının yer aldığı Serin Dalgalar ise metropol hayatının koşuşturmasından sıyrılmak isteyenler için özgür ve rahat kesimleriyle öne çıkıyor. Sezonun en trend rengi şakayığın, filiz, mimoza ve papatya beyazıyla kombinlendiği Romantik Kırlar serisindeki kıyafetler, iş temposunun yoğunluğunda bunalan kadınları, kırlarda çiçek bahçelerinde dolaşıyormuş gibi özgür ve rahat hissettiriyor.