Yılbaşı gecesi Derishow ile Neo Grunge şıklığı

Yılbaşı gecesi Derishow ile Neo Grunge şıklığı
Güncelleme:

Yılın en özenli gecesi için Derishow yeni koleksiyonuyla, Neo Grunge akımının etkisi ve kitsch dokunuşlarla yarattığı asi kadını hazırlıyor.

Derishow; sonbahar kış yeni koleksiyonuyla yılbaşı için hazırladığı alternatifleriyle maskülen ama naif ve güçlü kadına hitap ediyor. Kendi ayakları üzerinde duran, bağımsız ve güçlü bir kadın betimlendiği koleksiyon her yaştan kadına farklı alternatifler sunuyor.

Deri ve kürk ürünler bu koleksiyonun da yıldız ürünlerinden... Sonbahar/kış koleksiyonunda iki yüzlü de giyilebilen \'double face\' deriler, derinin dantel ile birlikte yorumları, 3D boyut efektler, lazer kesimler bu ürün grubunu daha da benzersiz kılıyor. Ayrıca ipekle buluşan kaba takımlık kumaşlar moda severlere kontrastın zarafetini sunuyor. Yine mevsimin başı çeken akımlarından yün pufi ve ekose kumaşlar; saçaklı, tüylü, delikli tüvid görünümlü kaba örmeler ve bukletler, her dem şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan jarseler koleksiyonun öne çıkan öğelerinden...

Yeni Yılın İlk Detoksu Stilinizde!

Detoks etkisi yaratan sakinleştirici renkleri, yumuşak dokulu doğal malzemeler ve güçlü tasarım anlayışı; el işçilikleri ve dikim teknikleri ile Derishow, o çok önemli kararlar verilen yeni yılın ilk günlerinde de şıklığınızın tamamlayıcısı oluyor. Rokoko döneminden esinlenen değerli mücevherleri çağrıştıran aksesuarlar koleksiyonun asi havasıyla uyumlu; \'alaycı\' bir şıklığı yansıtıyor.