Emporio Armani saatleri göz kamaştırıyor

Emporio Armani saatleri göz kamaştırıyor
Güncelleme:

Emporio Armani’nin şık silüete sahip en popüler saat modelleri, yenilikçi ve modern tasarım stiliyle yeniden dizayn ediliyor.

Emporio Armani, renk paletinin zengin tonları ve özenle dizayn edilmiş detayları sayesinde Kış 2017 saat modellerini yepyeni bir boyuta taşıyor.

IŞILTILI KRİSTALLER

Çarpıcı tasarıma sahip Emporio Armani kadın saat modeli, ışıltılı kristalleri sayesinde şıklığı bileklerinize taşıyarak bu sezon tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Özel parıltılı taşların serpiştirildiği çift yüzeyli mat mavi ve sedefli kadranda, ışıltılar adeta akıyormuş gibi görünüyor. Lacivert ve nude renkli kayış alternatiflerinin yanısıra, çift renkli ve pembe altın kasa seçeneklerine sahip saat modeliyle feminen şıklığı yakalamaya hazır olun…

1480594458_emporio_armani____ar7437___fiyat___1.519tl.jpg

KIŞ RENKLERİ

Kışın gün batımıyla doğan gölgeler ve etkileyici ışıltılar bu yeni modelin ilham kaynağı oluyor. Pembe altının sıcak tonlarıyla bir araya gelen koyu gri kadranlar paslanmaz çelik bilezik ve koyu kahverengi krokodil kabartmalı deri kayış alternatiflerine sahiptir.

1480594458_emporio_armani____ar6132___fiyat____2.059tl.jpg

LÜKS SPOR

Spor saatleri eşsiz elegant stiliyle buluşturan Emporio Armani, inovatif siyah veya lacivert kasası, nato kayışı ile günün her saati metropol yaşam tarzına uyum sağlayan fonksiyonel saat modelleri sunar.