Müptezel ve çukur Google tarihçileri

Güncelleme:

Lafı uzatmaya, süslü girişler yapmaya gerek yok. Açık ve net söyleyelim.

Mustafa Kemal Atatürk eleştirisinin rahat yapıldığı ortamda, bazı kendini bilmezler eleştiriyi ahlaksızlık sandılar. Tarih tetikçiliği yapanlar bugün tarihçi diye karşımıza çıkıyorlar. Bu cahil kalemşorların varlık sebebi Atatürk'e hakarettir.

Ve yine net söyleyelim. Bunun sorumlusu Fetullah Gülen örgütünün sisteme yerleştirdiği hukukçular ve meydanı boş bırakan Atatürkçü Düşünce Derneği ve CHP yönetimidir.

Tarih yazmak, tarih yorumlamak gerçek tarihçilerin işi olmalıdır. Tarihçi dedikodu ile bilgi üretmez. Sermayesi belgedir. Geçmişten gelen kini kusanlar tarihçi olamazlar. Bu kişiler olsa olsa şovenist olurlar, kalemşor olurlar.

İşin kötüsü bunlar yalnız değiller. Bunlardan onlarca var ve bit gibi türüyorlar.
Sorsan dini bütün muhafazakardır hepsi ama ağızlarında salya, sümük ve küfür eksik olmaz. Akılları fikirleri başkalarının yatak odalarındadır.

Bu grubun Maraş dondurma satıcısı "Keşke Yunan işgali başarılı olsaydı" diyebilecek kadar alçalmıştır. Ve kimse be hey deyyus sen kimsin dememektedir.

Birisi Atatürk'ün annesine çirkin, ahlaksızca bir yakıştırma yapıyor. Bir diğeri Atatürk'ün manevi kızı hakkında.. Terbiyesizlikte ve alçaklıkta birbirleriyle yarışıyorlar.

Bunların ortak özelliklerini bulmak için annelerinin karanlık işlerini araştırmak lazım. Bir de sormak lazım bu bilgiyi annesinden mi almış diye!

Bu adam müsveddelerini izaya getirmek için paçavralarını ve seslerini duyurdukları ekranlara reklam verdirmemek şarttır.

Kendilerine tarihçi diyen bu çukurlar Atatürk'ün odasının yanında Afet İnan'ın odasının olmasını ve Atatürk karşısında eli cepte durmasını kanıt gösteriyorlar.

Bunların çete lideri Mustafa Armağan denilen kripto FETÖ üyesidir. Geçmişinde Fethullah Gülen güzellemeleri, Gülen Aslanlar gibi söylemler olan bu zat sürekli tarihi çarpıtma peşindedir.

Çakma tarihçi Mustafa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fethullah örgütü için haşhaşiler yakıştırması yaptığında Hizmet hareketine haşhaşi demek hakkaniyetle bağdaşmaz” demiştir.

Rize'deki Atatürk heykelinin kaldırılmasına alkış tutmuş ve “Rize bu şan sana yeter” şeklinde twit atabilecek kadar alçalmıştır. Çocuğu olmayan Damad Ferid’e torun sahibi yapan da bu google tarihçisidir.

Bu müptezel ve takım arkadaşları, Atatürk düşmanlığını ve Mustafa Kemal'i değersizleştirme görevini tarihçi kimliği ile harmanlamaya çalışırken sürekli çukura düşüyor ve kanıtsız ve yalan paylaşımlar yapıyor.

Çanakkale savaşında aslında Atatürk'ün pek rolü yoktu diyebilmek için yazılar, paylaşımlar yapıyor ama yalanı ortaya çıkınca sessizliğe gömülüyor.

Daha Mart 2017'de Nazi döneminde kurulan Müslüman Nazilere ait görseli Çanakkale savaşında savaşan askerler olarak yutturmaya kalkışmıştı. Tabi foyası kısa sürede ortaya çıktı.

Müptezel ve çukur Google tarihçileri - Resim : 1

Yine aynı çukurda, bir başka Lozan yalanını odatv yakalamış ve 2012 yılında yayınlamıştı. Üstelik gizli dediği belge internetten herkesin ulaşımına açık olduğu anlaşılıyor. Google tarihçiliği bu olsa gerek. Arkadaş, araştırmış ve "Hilafetin kaldırılmasını İngilizler Şart Koşmuştu" diye yazmış.

Ayrıca sadece Lozan ve Çanakkale değil, bu tarih özentisi arkadaşın Sevr ile ilgili yazdıklarını gerçek sanan o kadar çok kişi var ki!

Daha önce İsmet İnönü'ün karısını, Yunan Kralının koluna taktı diye iftira atmıştı. Ama çare yok maalesef. Günümüzde tıp o kadar gelişmiş olmasına rağmen yalancılığı ve karınsızlığın çaresini bulamamıştır.

Bu sefillerin, evrensel saygınlığı tartışılmaz bir devlet adamı olan Atatürk'e bel altı vurmasının sebebi, yoktan var edilen Cumhuriyetin çakıl taşlarında her hangi bir hasar ve yamuk bulamamalarıdır. Tarih, Türk devrimi gibi bir devrimi görmemiştir. İçimizdeki çukurlar az zamanda çok işler yapan adamı eleştirmek için tutundukları dal yalandır.

Bu cahillerin, tarihi açıklamanın yolunun dedikodu, iftira ve yalan olmadığını öğretmek gerekmektedir.

Sinan Meydan, Murat Bardakçı, İlber Ortaylı ve Soner Yalçın gibi gerçek tarihçilerin bir ekip kurmasını ve sefillere sertifikalı tarih dersleri vermesini öneriyorum.

www.twitter.com/yolagiden

Diğer Yazıları
Atatürk'ün koltuğu işgal edilmesin
Bu yazıyı yirmi yıl sonra hatırlayacaksınız
TİP’e bak!
Cumhuriyet sensin
Vicdanlar kanarsa insanlık yaşar