ABD'ye yerleşen Tolga Karel'den Erdoğan'a destek: ''Devam et reis''

ABD'ye yerleşen Tolga Karel'den Erdoğan'a destek: ''Devam et reis''
Güncelleme:

Yaprak Dökümü dizisiyle ünlenen bir süre önce de Türkiye'yi terk ederek ABD'de TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın destek vererek "Devam et reis" dedi.

Bir dönemin en çok izlenen Yaprak Dökümü dizisiyle tanınan oyuncu Tolga Karel, 3 yıl önce ABD'ye yerleşerek TIR şoförü olmuştu.

Karel, Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destek ile gündeme geldi.

Ünlü oyuncu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

"Türk evladı olarak benim kararım sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk halkı olarak her neferiyle yanında olmaktır! Amerika Türkiye'yi kaybederse tüm Ortadoğu'yu kaybeder bunu çok iyi biliyorlar. O yüzden sözlerim birileri aracılığıyla umarım Sayın Cumhurbaşkanı'na ulaşır.

Sayın Cumhurbaşkanı acilen Adalet reformu başlatın. Para politikalarının başına dünyayla entegre doğru kişileri atayın."

Karel açıklamasının devamında ise "Çünkü siz Cumhurbaşkanım bu ülkeye son 20 yılını adamış bu ülkenin en güçlü kişisisiniz. 4 tane Amerika başkanı gördünüz siz eğer dik ve akılcı durursanız bu ülke evlatları ve halkı da her türlü yaptırımlara karşı sizinle birlikte yürüyecektir."

Tolga Karel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Devam et reis